VIDEO

PA ŠTA AKO IMA 58 GODINA, KUPIO MI JE PORŠE! Devojka (23) se kune da nije sa njim zbog novca - "MAMA me razume..."

Autor Tamara Veličković

Devojku urnišu da je sponzoruša jer je u vezi sa 35 godina starijim muškarcem.

Izvor: TikTok/screenshot/agegap50

Još jedan par sa velikom razlikom u godinama i ponovo ista "slučajnost" - on ima mnogo para. Brajtni (23) i Džejms (58) su u vezi, iako je razlika između njih 35 godina. Kupio joj je Porše, ali nije to ništa bitno. Kako kaže, "nije sa njim zbog novca", pa ko želi da veruje, samo neka izvoli.

Ovaj par dospeo je u centar medijske pažnje zahvaljujući snimcima na TikTok-u, gde ih prati skoro 63.000 ljudi. Upoznali su se prošle godine u kazinu i kako kažu, varnice su bile jače od njih samih. Počeli su da izlaze zajedno, postali nerazdvojni, a Brajtni je dobila nadimak "grabljivica novca".

"Razlika u godinama je 35 godina i nama je to oboma u početku smetalo, jer smo mislili da je to malo čudno. Imamo veoma posebnu i iskrenu vezu i sada čak i ne primećujemo razliku u godinama, ona više nije bitan faktor u našoj vezi. Zabavljanje sa mlađim muškarcima je nemoguće u današnje vreme, jer oni ne znaju ni šta hoće, ni kako da se ponašaju", rekla je devojka.

"Prvih godinu dana smo mislili da ovo nije ništa ozbiljno i da je nemoguće ostvariti vezu zbog tolike razlike. Ipak, oboje smo osetili da je ovo istinska ljubav i da se zaista volimo. To niko ne može da nam oduzme. Ljubav je ljubav, šta god mislili i pričali", rekla je. Par živi zajedno osam meseci i raduje se što će praznike provesti jedno sa drugim, a Džejms voli i da razmazuje devojku. Brajtni je otkrila da je uvek dobijala neverovatne poklone od njega, od nakita do nameštaja, pa čak i luksuznih automobila.

"Džejms mi je kupio nakit, kompjuter, opremu za igre. Posle sam od njega dobila i Porše. Već sam dobila božićne poklone, ali o tome još neću da govorim. To je tajna. Za rođendan smo se vozili helikopterom. Navikli smo da nas ljudi mrze, ali ne žečim da se obazirem na to. Standardno, svi pričaju kako sam sa njim zbog novca, ali mi se trudimo da ignorišemo", rekla je ona.

"Ako su komentari smešni i dobro napisani, zaista nam se dopadaju, tad se smejemo sami sebi. Ipak, većina nije lepa, stalno se ponavljaju i mi ne želimo time da se bavimo. Moja mama tek treba da upozna Džejmsa, ali ne brinem se. Ona je širokih shvatanja i ljubazna je prema svima", rekla je Brajtni.

Pogledajte njihove trenutke:

(MONDO)