Ljubav

SVEKRVA KOLABIRALA, KUMA STALA NA VEO, KRUNA PUČE NASRED CRKVE: Najluđe venčanje u Srbiji, reakcija POPA zapalila mreže!

Autor Tamara Veličković

"Sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi", rečenica je kojom jedna Srpkinja opisuje seriju komplikacija na sopstvenom crkvenom venčanju.

Izvor: Shutterstock/Victor Jiang

Niko ne bi voleo da dan venčanja krene po zlu. Svadba ume da bude veoma stresan događaj, naročito za mladence koji žele da sve protekne u najboljem redu. Brige o najsitnijim detaljima često nas učine frustriranima, ali jedno je sigurno: zvanicama je najbitnije veselje i dobar provod.

Bilo kako bilo, ako ste imali loše iskustvo na dan svog venčanja, sigurno se danas slatko smejete tome. Tako je jedna Srpkinja na neobičan način opisala svoje crkveno venčanje na Tviteru. "Hajlajt moje svadbe je zapravo bilo crkveno venčanje gde se desilo sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi", bila je rečenica kojom je započela prepričavanje najvažnijeg i najlepšeg dana u životu.

"Prvo mi je na ulazu kuma stala na veo i samim tim mi cimnula glavu unazad toliko jako da umalo nisam pala kao pokošena. Onda se pop mučio da mi namesti krunu i na kraju ju je namestio ukrivo, kao da sam retardirana. Onda mi je kuma kolabirala iza mene i još se na to pop drao na goste koji su prišli da pomognu, jer zaboga, prekidaju svadbu, a meni nije dao da joj priđem. Posle toga mi je i svekrva isto kolabirala, gde je pop nastavio nonšalantno, kao da se ništa ne dešava. I na kraju je pop držao govor 20 minuta, onaj završni, gde je malo falilo da završim kao kuma i svekrva, minuti su bili u pitanju", napisala je žena.

Njen tvit je ubrzo postao viralan, a ako je suditi po komentarima, čini se da je nasmejao mnoge. Da stvar bude zanimljivija, mnogi tviteraši podeli su slične nezgode koje su sami doživeli.

"Nas pop zvao na mobilni da vidi gde smo i da li dolazimo, jer smo, naravno, kasnili", "Meni se zapalila venčanica. Išli iza mene, gazili po njoj", "Kod nas kum zamenio burme pa sam usred ceremonije napala muža da mi vrati moju burmu, kao da je on kriv. Istripovala da ćemo se razvesti ako ne stavimo prave burme tu odmah u crkvi. Posle bezbroj udaranja laktom i šutiranja, vratio mi je moju burmu", glasili su neki od komentara.

(MONDO)