VIDEO

BRAZILSKA NAVIJAČICA "NAMAMILA" KATARSKOG ŠEIKA - NE SKIDA OSMEH: Snimak preplavio mreže, svi bruje o REAKCIJI supruge!

Autor Tamara Veličković

Čini se da Moza bin Naser, žena šeika Hamada Halifa Al Tanija, nije bila raspoložena kada je njen suprug mahnuo brazliskoj navijačici.

Izvor: Instagram/desireesoares

Svetsko prvenstvo u Kataru definitivno su obeležile i brojne atraktivne navijačice. O mnogima bruje svetski mediji, a prva među njima bila je hrvatska navijačica Ivana Knol. Potom su pažnju privukle Poljakinja, ali i Srpkinja koja se dičila šajkačom na glavi. Kao da ih nije bilo dosta, sada je na red došla i brazilska navijačica koja je "namamila" katarskog šeika.

Tokom utakmice između Brazila i Švajcarske, navijačica Brazila sedela je na tribinama i snimala atmosferu u publici. U jednom momentu, kada je kameru uperila ka Hamadu Halifi Al Taniju i njegovoj supruzi Mozi bin Naser, katarski šeik joj je, reklo bi se, sa zadovoljstvom uzvratio osmehom i mahanjem.

Snimak je postao glavna tema korisnika društvenih mreža, naročito zbog reakcije njegove supruge koja u Kataru važi za modnu kraljicu. Mnogi su istakli da joj se "nimalo nije dopalo koketiranje sa navijačicom", kao i da "njen strogi pogled sve govori". "Mislim da neće biti ovako nasmejan kad dođe kući", jedan je od komentara ispod objave.

Izvor: Instagram/desireesoares

Podsetimo, bogatstvo katarskog šeika procenjuje se na više od dve milijarde dolara. Njegova supruga Moza bin Naser važi za ženu sa perfektnim modnim ukusom, ali i suprugu koja muža podržava u svim sferama. Na raznim događajima pojavljuju se u usklađenim modnim kombinacijama. Takođe, poznato je da Moza koristi simpatičnu opasku, a to je da nikada neće obući štikle toliko visoke, da ne bi bila viša od muža i uvredila ga. Kako kaže, to je zato što ga neizmerno poštuje.

Pogledajte njenu reakciju dok suprug maše navijačici:

...a evo i nekoliko fotki Moze bin Naser:

(MONDO)