Ljubav

SLUČAJNO SAM U KREVETU UDARILA DEČKA KOJI JE NOSIO NAOČARE: To mi je potpuno promenilo intimni odnos - muškarci, GREŠITE

Autor Tamara Veličković

Jedna devojka opisala je kako je izgledao njen najbolji intimni odnos u životu!

Izvor: Shutterstock/Monkey Business Images

Muškarci, ako želite pojačate svoje veštine ispod čaršava, pažljivo pratite uputstvo. Jedna devojka zabavljala se sa muškarcem koji je nosio naočare za vid, a ni sama nije bila svesna da ih nije skidao u toku initmnog odnosa. Navikla se, potpuno zaboravila i nikada ga nije pitala da skine.

Ipak, većina žena kaže da muškarci koji nose naočare za vid, imaju naviku da ih skidaju tokom intimnog trenutka. Kada je slučajno udarila svog dečka i tom prilikom mu spustila naočare, shvatila je nikada nisu imali intimni odnos bez njih. Tada ga je pitala zašto ih uvek nosi, a njegov odgovor ni najmanje nije očekivala.

"Volim da vidim šta radim", rekao je jasno i samouvereno. Kako je anonimna devojka objasnila, to je bio trenutak kada je shvatila da obožava što njen dečko nosi naočare tokom initmnog odnosa. Samo saznanje zbog čega ih nosi ju je uzbudilo kao nikada pre, pa je ovaj trenutak opisala najboljim intimnim odnosom u životu.

"Od te noći, intimni odnos sa naočarima je meni omiljen. Postoji nešto u tome što je iznenađujuće se*si i mislim da muškarci koji ih skidaju zbog odnosa sa devojkom, neverovatno greše. Momci, ne radite to", rekla je devojka dodajući da sada shvata jači pol kada se uzbudi zbog se*si naočara koje žene nose.

(MONDO)