VIDEO

NAMIGNUO DRUGOJ, A REAKCIJA DEVOJKE PREPLAVILA INTERNET: Tviteraši bruje o paru iz Katara - KOLIKO VAS se pronašlo?!

Autor Tamara Veličković

Dok je pomagao svojoj devojci da se našminka, namignuo je drugoj, a njena reakcija preplavila je društvene mreže.

Izvor: Twitter/Troll Sports

Svakave situacije dogodile su se ove godine na Svetskom prvenstvu u Kataru. Trenutno je veoma popularan snimak jednog para, koji je "preko noći" postao viralan - pogledalo je 11 miliona ljudi! Situacija se dogodila tokom utakmice Hrvatske - Brazil, a scena je zabaležena zahvaljujući kamerama koje su "zašle" malo i na tribine.

Na snimku se vidi kako mladi Brazilac pomaže svojoj devojci da se našminka. Dok on drži mobilni telefon sa upaljenom prednjom kamerom, devojka sa ozbiljnom koncentracijom popravlja ajlajner. Ipak, kao i uvek, ženama ništa ne promakne - čak ni perfiernim vidom. U toku njenog ulepšavanja, momak je razgledao šta se dešava oko njega, kako na terenu, tako i na tribinama.

Potom se vidi kako momak u jednom trenutku nekome namiguje i osmehuje se, a onda je usledila kratka, ali jasna reakcija devojke. U sekundi je stala sa šminkanjem, uputila mu prekorni pogled, a on je istog trenutka promenio izraz lica. Naravno, ovo nije promaklo brojnim tviterašima koji su video nazvali "Svakoj ženi treba ovakav muškarac", aludirajući na njegovu pomoć prilikom šminkanja.

Ipak, kada su brojni korisnici videli o čemu se radi zapravo, svi su komentarisali reakciju devojke. Istakli su da ovako gotovo "svaka žena reaguje" i jednostavnim pogledom stavlja do znanja da se to više ne radi. Zanimljivo, brojni muškarci su napisali da je "jasno ko ovde vodi glavnu reč". Pogledajte snimak:

(MONDO)