Ljubav

"JEDNOM VARALICA, UVEK TO!" DEVOJKA POSLE PREVARE NAPRAVILA GENIJALAN POTEZ: Svim ženama otkrila kako da se ZAŠTITE

Autor Teodora Boškovski

Jedna žena otkrila je svim ženama genijalan savet kako da se zaštite od nevernog muškarca. Da li se slažete?

Izvor: Ground Picture/Shutterstock

Kira Arelano, mlada devojka koja ima samo 19 godina doživela je potpuni krah kada je uhvatila svog partnera u prevari. Da stvar bude još gora ona je sa njim ostala u drugom stanju.

Nakon toga odlučila je javno da progovori o tome i ostalim ženama otkrije savet kako da zaštite sebe od nevernog muškarca. Inače, Kira se bavi psihologijom i to biohevioralnom koja proučava ljudsko ponašanje, a samo četiri meseca pre nego što je otkrila prevaru, oni su se i verili.

Kira je sve vreme držala jezik za zubima i odlučila čak da prihvati bračnu ponudu uprkos neverstvu. Dalje, da bi se zaštitila i finansijski i emocionalno, insistirala je na potpisivaju predbračnog ugovora. U pravnom dokumentu je bila klauzula da ako neko u odnosu vara, druga polovina ima pravo na odštetu.

"Kada sam pomenula predbračnu ugovor i klauzulu o neverstvu, bilo mu je veoma neprijatno", rekla je ona za medije i dodala da je na kraju nevoljno pristao, iako je posle toga iskazivao manje želje da se oženi.

Kako je i sama rekla prevarena devojka, njen verenik je sve do predbračnog ugovora bio odlučan u nameri da je oženi, a kako su dani odmicali njegovo nezadovoljstvo je sve više dolazilo do izražaja. Međutim, Kira je bila strpljiva i odlučila je da mu oprosti. Ljubav se i dalje nije ugasila kod nje, a dete je bilo još jedno od razloga da pređe preko prevare.

Ubrzo nakon veridbe mladi par je počeo da organizuje venčanje, planira i bira mesto za proslavu, dok se Kira najviše radovala venčanici. Međutim, nakon predbračnog ugovora sve je stalo. Počeli su i češće da se svađaju, što je Kiri ukazalo na to da ne može da menja ljude, pa čak i nekog koga toliko voli.

Nakon toga ona se vodi parolom "jednom varalica, uvek varalica", a nažalost odlučila je da neće da rodi dete... Video koji je podelila na Internetu pogledalo je oko 2,7 miliona ljudi, a ispod njega su se ređali komentari podrške.

"Bez obzira koliko volite osobu, zaključite predbračni ugovor", prokomentarisao je jedan pratilac dok je drugi dodao: ""Zaštiti se uvek. Ako te voli, potpisaće."

Šta vi miliste o ovome?

(MONDO)