Ljubav

MUŠKARCI LAŽU O VELIČINI POLNOG ORGANA? ŽENE BESNE! Evo ko ima više oralnih odnosa - "Boli me vrat" je jedan od IZGOVORA

Autor Teodora Boškovski

Evo kakva je statistika kod muškaraca i žena kada je reč o oralnim odnosima, ali i šta jači pol voli da slaže...

Izvor: TeodorLazarev/Shutterstock.com

Iza intimnih odnosa, kriju se mnogi mitovi, nedomice, ali i brojna istraživanja koja govore o željama, potrebama i navikama kako muškaraca, tako i žena. Povećana edukacija je glavni način da se zaštitimo od zdravstvenih problema, ali i da razbijemo tabue.

Kada je reč o oralnim intimnim odnosima, on se uglavnom više odnosi na upražnjavanje kod žena, iako bi podjednako oba partnera trebalo da uživaju. Studija objavljena u jednom kanadskom magazinu po imenu, "The Canadian Journal of Human Sexuality" otkrila je da je 63% muškaraca imalo oralni odnos kao deo poslednje razmenjivanja nežnosti, dok je samo 44% žena moglo reći isto.

Međutim, pored ljubitelja ovog intimnog odnosa, naravno ima i onih koji ga ne praktikuju, te kako ne bi uvredili suprotnu stranu, smišljaju različite izgovore. A ovo su neki od njih, prema anketi "The New York Posta":

"To stvarno radim samo s devojkom", "Boli me vrat" i "To jednostavno nije moj stil". Ali, ispostavilo se da muškarci u tome itekako uživaju, ali se ne trude ženama da pruže isto to zadovoljstvo.

Laganje o veličini penisa

Jedno drugo istraživanje pokazalo je da  jedan od četiri muškarca laže o veličini svog polnog organa, a 75% žena otkrilo je da im to stvara veliku odbojnost prema muškarcu. Prema rečima našeg poznatog urologa dr Aleksandra Miloševića, 60% muškaraca ima penis prosečne veličine (13-14 cm), dok 20% njih je obdareno (veći od 14 cm)

U datom istraživanju zaključeno je da su u  proseku muškarci bili "krivi" za preuveličavanje dužine penisa za pet do šest centimetara, dok je prosečna potvrđena veličina penisa 15 i po centimetara. Gotovo polovina muškaraca takođe je priznala da su uzimali lekove, uključujući vijagru, u pokušaju da opravdaju očekivanja.

Prerano korišćenje po*nografije, tableta, nekontrolisani odnosi pod dejstvom lekova, mogu negativno da utiču na zdravlje. Takođe, vijagru i slične lekove ne bi smeli nikako da koriste muškarci koji boluju od dijabetesa, kao ni oni koji piju lekove za srce.

(MONDO)