VIDEO

KLEKNUO NA KOLENA, ONA SKIČI OD SREĆE, ALI SAMO 5 SEKUNDI: Tviteraši opleli po "prosidbi" - PONIZIO je za sva vremena!

Autor Tamara Veličković

Taman kada je pokazala koliko je uzbuđena, doživela je najveće poniženje.

Izvor: Twitter/@NenadBlagojevic

Prosidbe na utakmicama nisu ništa novo. Naprotiv, postaju toliko popularne da su na ivici da zarade epitet "izlizano". Bilo je brojnih situacija sa neverovatnim ishodima - šamarčinama, bežanjem sa tribina i odbijanjima. Ipak, još niko nije postupio kao muškarac koji sledi u nastavku. Zbog toga je glavna meta kritika na društvenih mrežama, a videćete i sami zašto.

Muškarci ovu scenu opisuju kao "dno dna", dok žene masovno pišu da bi iste sekunde raskinule. Tviter je preplavljen snimkom para koji je sa tribina pratio utakmicu. U jednom momentu, muškarac je ustao i odlučio da klekne, dok je žena ponosno i uzbuđeno čekala da izgovori "da" na postavljeno pitanje. Usledio je grozan epilog.

Muškarac je umesto "Želiš li da se udaš za mene?" napravio "foru" i umesto pokreta kojim bi izvadio prsten, dohvatio je pivo ispod sedišta, popio na eks i pustio ženu da se preznojava od blama. Nepijatan momenat zabeležila je kamera i od tada je nastala bura na mrežama. Mnogi su istakli da je njegovo "divljačko skakanje, podizanje ruku, pa i odsustvo ukusa za modu" dovoljno da se zna o kakvom se muškarcu radi.

"Ako je ova još sa njim, onda je luđa od njega", "Kakav pajser", "Jednom go*no, uvek go*no", "Sad je on kao šmeker, ne razumem?", "Ovo je dno dna", "Nadam se da ga je ostavila", glasili su samo neki od komentara. Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)