Ljubav

"MORA DA SE DOLE ZAPEKLO": Ima 36 godina i još uvek je DEVICA, a evo šta je NAJVIŠE BRINE

Autor Maja Gašić

Žena od 36 godina nikada nije imala odnose, a na društvenim mrežama je potražila savet.

Izvor: Shutterstock/Orawan Pattarawimonchai

Jedna žena potražila je savet na sve popularnijoj društvenoj mreži - Redit, a reč je o nečemu pomalo "škakljivom". Kako je opisala, ima 36 godina i nikada ranije nije imala intimne odnose. Sada je u vezi, voli partnera i želi da spava s njim, ali brine da bi odnos mogao da bude bolan i neprijatan. Pitanje koje je postavila jeste da li postoji nešto što bi mogla da uradi kako bi ovo izbegla...

Korisnici Redita udelili su joj korisne savete, a prva preporuka je da od partnera zahteva dužu predigru. Sledeće što su istakli jeste da koristi lubrikante jer, kako su slikovito naglasili, "mora da se zapeklo".

Da li ih je njena iskrenost osvojila, ali mnogi reditaši su otvorili dušu i otkrili da je .

"Imam skoro 29 godina, a u prvu ozbiljnu vezu ušla sam pre mesec i po dana. Posle dve nedelje izgubila sam nevinost. Nije tako strašno kao što izgleda. Plašila sam se intimnosti, ljubavi, veze, nisam nikoga grlila, nisam ljubila, nisam spavala u istom krevetu. Ali to se jednostavno dogodilo i život se nastavio. Mesec i zvezde su ostali na mestu, nebo i zemlja nisu zamenili mesta, ništa se nije promenilo. Nemojte da požurujete stvari, ne plašite se i ne radite ništa što vam ne prija...", savetovala je reditašica. 

Takođe su joj preporučili i da se navikne na dodire "tamo dole", a koji način je bolji nego da se "igra sa sobom"...

"Ako još uvek ne masturbiraš, vreme je da počneš. Otkrićeš koliko je uživanje. Upoznaj sebe pre nego što upoznaš muškarca", savetovali su joj.

Osim toga, podsetili su je da nije sramota koristiti lubrikant.

"Kada se pravilno koristi, mnogo je zabavnije. Čak i ako se porešno koristi je zabavno", napisali su duhovito.

(MONDO)