OBRAČUN

JE L' ZA OVO IMAJU PRAVA PO ZAKONU? DOKUSURILI SU ME! Ostala bez supruga, pa dobila SUROVI ZAHTEV od njegove porodice!

Autor Tamara Veličković

Nakon što je njen suprug preminuo, suočila se sa zahtevom njegove porodice, za koji smatra da je surov. Da li je?

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Ispovest anonimne žene podelila je korisnike društvenih mreža. Podržale su je žene koje su se našle u sličnoj situaciji, ali pojedini smatraju da nije u pravu. Ona je pre nekoliko godina ostala bez supruga kojeg je jako volela. Njegova porodica joj je pružala utehu i pomoć, sve do trenutka kada je nastala žestoka svađa.

Objasnila je da je godinama bliska sa svim članovima njegove porodice. Ipak, kada se ponovo zaljubila i započela vezu sa novim partnerom, nastali su konflikti. Prema njenim rečima, dodatni sukobi su joj više slomili srce. "Rekli su da im treba moj prsten jer, iako sam ja nastavila dalje, on nikada neće prestati da im bude sin. On i ja se znamo od malih nogu i venčali smo se kada smo završili fakultet", napisala je žena na Reditu i dodala:

"Njegovu porodicu poznajem skoro ceo život i oni su najbliži mojoj porodici, s obzirom na to da se ja sa svojom retko viđam i čujem. Njegovi roditelji su mi pružali veliku podršku tokom procesa tugovanja i od tada smo postali još bliži. Čak su me podržali kada sam odlučila da izlazim ponovo", napisala je ona.

Zbog posla je počela da radi u inostranstvu, a posle izvesnog vremena, odlučila je da se preseli u Pariz. Ušla je u ozbiljnu vezu, a pre mesec dana saznala je da je trudna. Kako je objasnila, to je bilo neočekivano jer ni ona, ni njen partner nisu planirali trudnoću.

"Prenela sam im vest i oni su se jako uznemirili. Optužili su me da sam prebrzo krenula dalje i da ne volim svog muža. Na kraju smo se jako posvađali i tražili su da ostavim sve njegove stvari iz stana, odnosno odeću i lične stvari kada se preselim u Pariz. Tražili su i moj verenički prsten, koji je porodično nasledstvo", nastavila je ona i istakla da nije želela da im vrati.

Roditeljima je naglasila da neće da zaboravi drage uspomene koje je podsećaju na prvog supruga, a onda joj je rečeno da će biti tužena. "Bez obzira na to što mislim da nemaju pravo da mi to traže, razmišljam da im dam prsten jer vidim da pate i da su tužni, a to bi moglo da im pomogne. Mada mi taj prsten zaista mnogo znači i volela bih da ga imam uz sebe", napisala je ona.

Korisnici su imali različita mišljenja. Dok su jedni naglasili da je vraćanje prstena ispravna odluka, drugi smatraju da nema potrebe da ga vraća roditeljima svog pokojnog supruga. Šta vi mislite?

(MONDO)