Ljubav

"AKCIJA" NA OTVORENOM ME UZBUĐUJE: Žena otkrila gde najviše voli, a evo koliko košta ako vas UHVATE U ŽBUNJU

Autor Teodora Boškovski

Evo koje su prednosti i mane intimnih odnosa na javnom mestu!

Izvor: Instagram/the.mindful.mum/MONDO/Stefan Stojanović

Ljudima koji vole da izlaze iz svakodnevice i radi su za nova iskutva, intimni odnosina otvorenom nisu nimalo strani. I dok jedni nežnosti razmenjuju u udobnoj spavaćoj sobi, drugi su ipak ljubitelji nudističkih plaža i zabačenih mesta u prirodi. Ali šta kažu stručnjaci, a šta zakon o tome?

Poznati britanski stručnjak za muško-ženske odnose, Holi Robinson, (34) stava je da intimni odnosi napoljumogu da budu i te kako zabavni, a ne krije da ih često sa svojim mužem praktikuje i na plaži tokom leta.

Razmišljanja je da je razmenjivanje nežnosti na otvorenom odličan način da poboljšate svoj ljubavni život jer je, kako kaže, dosadno ako ste uvek kod kuće u krevetu. S druge strane, ona je i upozorila da ljudi ne bi trebalo da krše jasne granice, ali ako postoji privatnost, ona misli da bi parovi trebali da se posvete tome.

"Ne bi trebalo da imamo odnose na glavnoj ulici, ali ako imate privatnost, zašto da ne?", rekla je ona i dodala da o intimnim odnosima treba otvoreno razgovarati sa partnerom, jer je važno deliti fantazije i želje. Rekla je da parovi treba da razgovaraju o odnosu nakon što postanu žustri i da razmišljaju o tome šta mogu da  promene sledeći put.

Međutim, iako ovo sve lepo zvuči, imajte u vidu da ako se odlučite na uživanje u ljubavi na javnim mestima, znajte da je taj čin zakonom kažnjiv, pa vas razmenjivanje nežnosti može koštati i do 150.000 dinara. Kazna se propisuje u zavisnosti od toga koliko ste bili glasni, kao i od toga da li ste na delu uhvaćeni u zabačenoj šumi, parku ili kolima. Pa tako, ako vas policija zatekne u kolima na parkingu ili nekom žbunu, daleko od očiju prolaznika, najverovatnije ćete biti kažnjeni sa 20.000 dinara.

(MONDO)