Ljubav

BEZ RAZMIŠLJANJA ODBILA PONUDU OD 750.000 €! Žene je u neverici napadaju - "Ti si luda, POZDRAVI GA od mene!"

Autor Tamara Veličković

Odbila je ponudu od 750.000 evra, a žene ne mogu da veruju da je to bila njena odluka.

Izvor: Instagram/larajucah

Nije tajna da influenseri danas zarađuju basnoslovne cifre reklamiranjem određenih proizvoda, učestvovanjem u kampanjama poznatih brendova i prezentovanjem sebe samih. Ipak, da dobijaju svakakve ponude dokazuje priča popularne Lare Juke (23). Kada je objavila šta joj je ponudio jedan od obožavatelja, Instagram profil sa više od milion pratilaca, doslovno je eksplodirao.

Lara tvrdi da joj je jedan muškarac ponudio 62.500 evra mesečno da bude sa njim u vezi. "Moram sa vama da podelim ono što mi je poslato kao predlog za 'posao'. U objavi se vidi da je obožavatelj ponudio 376.000 evra za šest meseci ako potpiše "ugovor o vezi na daljinu". Ukoliko bi njihov dogovor trajao godinu dana, cifra bi se povećala na vrtoglavih 750.000 evra!

Ono što je zanimljivo, to je da ugovor sadrži sve uslove standardnog ugovora o radu, uključujući stavke o raskidu i obaveze obe strane. Takođe, u ugovoru je pisalo da obe strane mogu da izlaze sa drugim ljudima tokom njegovog trajanja. Ipak, Lara smatra da je ponuda "suluda". "Ljudi, ozbiljno je, dokle ide ljudsko ludilo?", poručila je svojim pratiocima.

Ako je suditi po komentarima, čini se da bi većina žena prihvatila ovu ponudu. "Gde je takva prosidba u mom životu?", "Iskreno se nadam da si prihvatila", "Ako nećeš ti, pošalji ga meni", "Želim ja ovaj blagoslov", glasili su neki od komentara, ali ne zadugo. Korisnici su ubrzo osuli paljbu po Lari, ističući da je sve izmislila jer je željna pažnje.

"Stalno se smejem ljudima koji kažu da sam izmislila ovo. Ljudi moji, stvarno, ja sam na odmoru i nemam vremena da izmišljam ovakve apsurde", poručila je Lara koja je odbila ponudu obožavatelja. Pogledajte kako Lara izgleda:

(MONDO)