Ljubav

SPAVALA MI SA SINOM DOK SAM BIO TU: Marina (37) čuvala Vladimira kao dete, a sada čekaju BEBU!

Autor Tamara Veličković

Do juče maćeha i pastorak, danas muž i žena.

Izvor: Instagaram/marina_balmasheva

Ako ste mislili da ništa više ne može da vas iznenadi, prevarili ste se. Ruska influenserka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa svojim pastorkom Vladimirom (23) kada se vratio kući tokom praznika za vreme studiranja. Marina je Vladimiru bila maćeha, a u prilog tome govore fotografije iz njegovog detinjstva koje objavljuje na društvenim mrežama. Nekada ga je hranila i čuvala, a danas sa njim čeka drugo dete.

Vladimirov otac Aleksej (47) i Marina razveli su se nakon 10 godina braka. Razlog je zabranjena afera sa Vladimirom koju su do određenog momenta uspešno krili. Aleksej je bio šokiran i danas ne razgovara ni sa sinom. Kada su obelodanili da su u vezi, izazvali su oprečne komentare. Marina je Vladimira čuvala od njegove 7. godine.

Izvor: Instagaram/marina_balmasheva

Romansu su započeli tokom praznika, a Marina je tada odlučila da ostavi Alekseja koji ima petoro usvojene dece. Danas su u braku i imaju ćerku, dok sitno broje do dolaska drugog deteta. "Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlačice, a sve zbog novog muža", napisala je Marina jednom prilikom i dodala:

"Ipak, ima jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i takvom kakva jesam. Ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam", napisala je Marina koja je insistirala na prebračnom ugovoru kako bi zadržala svoj novac i imovinu u slučaju da dođe do razvoda.

S druge strane, Aleksej je i dalje ogorčen, zbog čega je dao izjavu novinarima: "Zavela je mog sina. Nikada pre nje nije imao devojku. Nisu se sramili da imaju odnos dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da to nije bilo sa mojim sinom. Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom kao da ništa nije bilo", rekao je Vladimirov otac.

(MONDO)