Ljubav

OŽENIO SE NAJPOZNATIJI POLIGAMISTA! Prva žena morala da odobri BRAK, petu sačekao RASPORED intimnih odnosa - SLEDI HAOS!

Autor Tamara Veličković

Artur Ourso, maneken iz Brazila, oženio je petu ženu!

Izvor: Instagram/arthurourso

Artur Ourso, maneken iz Brazila, stekao je svetsku slavu kada se 2021. godine na verskoj ceremoniji venčao sa devet žena. Njegova parola je "slaviti slobodnu ljubav", ali samo nekoliko meseci kasnije bio je razoren odlaskom jedne žene. Odlučila je da odustane od takvog braka, a pridružile su joj se još četiri. Artur je odlučio da pronađe ženu koja će popuniti njegov "veliki krevet", a potraga je trajala mesecima.

Trud se isplatio, a ekipi se pridružila 51-godišnja Olinda Maria. Postala je peta žena, a da stvar bude zanimljivija, brak je morala da odobri Arturova prva žena Luana Kazaki (26). Olinda je objasnila da nimalo nije ljubomorna i da je uzbuđena zbog budućnosti koja je čeka. "Ni na koji način nisam ljubomorna. Ja sam odlična supruga, partner i prijatelj. Očekujem da će biti jako intenzivno, učiniću sve što je moguće da se pobrinem za moju ljubav, Artura", rekla je.

Artur je, kako kaže, odmah prepoznao energiju između Olinde i njega.

"Kada sam morao da dobijem Luanino odobrenje, bio sam uznemiren i imao sam pomešane emocije. Međutim, kada smo se sreli, odmah smo shvatili da postoji snažna veza između nas. Čini se kao da je poznajem iz drugih života", rekao je Artur koji je jednom prilikom objasnio da je morao da napravi raspored intimnih odnosa.

Izvor: Instagram/solindamariados

"Sve moje žene žele da ispune potrebe mojih intimnih želja po svaku cenu. Srećne su što im je to cilj. Naš intimni život je zaista zabavan i prijatan, i u početku sam pokušavao da imam odnos po dogovoru. Međutim, praćenje rasporeda je izazvalo mnogo problema. Ponekad sam se osećao kao da moram da imam odnos zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva", naveo je svojevremeno Artur koji je, čini se, ovaj problem prevazišao.

(MONDO)