Ljubav

TRENUTAK NAJSREĆNIJEG MUŠKARCA RASPAMETIO 18 MILIONA LJUDI: Rasplakao se zbog ženinog gesta - "Malo je ovakvih, BRAVO!"

Autor Tamara Veličković

Snimak trenutno najsrećnijeg muškarca pogledalo je 18 miliona ljudi!

Izvor: TikTok/slaimanandkate

Lep trenutak jednog para raznežio je milione, preplavio društvene mreže i mnoge zapitao da li su izabrali pravog životnog saputnika. Partneri mogu da budu veliki faktor sreće u našem životu, a čini se da je ovaj muškarac znao da napravi pravi izbor. Žena mu je priredila iznenađenje zbog kojeg joj danas mnogi aplaudiraju.

Snimak je prikupio više od 18 miliona pregleda, a sve je počelo kada je Slajman dobio poruku. "Upravo sam dobio mejl od banke u kom piše da je moj depozit danas uplaćen", rekao je zbunjeno i dodao da nije dao novac za svoju hipoteku i da nije siguran kako se ovo dogodilo. Kao i većina ljudi što bi pomislila, i Slajman je prokomentarisao da je siguran da je došlo do greške, a onda je reagovala njegova supruga Kejt: "To sam bila ja".

Slajman nije mogao da sakrije koliko je šokiran. Dok je pokušavao da shvati zašto i kako je to učinila, Kejt je istakla da je platila sve u njegovo ime. "Zato što to zaslužuješ. Mnogo činiš za mene sve ovo vreme", rekla je, nakon čega se Slajman rasplakao. Zagrlio je suprugu i rekao da je previše to što je uradila za njega, ali Kejt je uzvratila sa rečenicom koja je mnoge raznežila: "Ti si moj muž i zaslužuješ svaku dobru stvar u životu".

Milioni su komentarisali ovaj snimak, ističući da je ovo pravi primer ljubavi i braka. "Ne treba nam Kejt, mi treba da budemo Kejt", "Svaka čast, ovo treba da bude normalno, a ne da nas začudi", "Koliki teret si mu uklonila, sklonila si sav stres koji ima. Bravo ženo", "Skidam kapu, ovo je žena zmaj", glasili su samo neki od komentara.

Pogledajte kako je izgledao ovaj trenutak:

(MONDO)