Ljubav

ADVOKATICU PRIVLAČE SAMO INTELEKTUALCI, NE ZANIMAJU JE MIŠIĆI! Sebe smatra sapiose*sualnom osobom, a tek kako izgleda...

Autor Teodora Boškovski

Jednu advokativu privlače samo intelektualni muškarci...

Izvor: Instagram/deniserocha.oficial

Advokatica po zanimanju, Denis Roča, od kada je otvorila profil na popularnom sajtu za odrasle, "OnlyFans", našla se na meti kritika zbog svoje privlačnosti i dobrog izgleda. Plavokosa lepotica sebe smatra sapiose*sualnom osobom, što znači da je privlače samo inteligentni ljudi.

Kreatorka sadržaja za odrasle tvrdi da "jedna stvar nema nikakve veze sa drugom", jer su je oduvek privlačili pametni tipovi. Kako kaže, uzbudi se svaki put kada upozna nekoga ko joj intelektualno parira, pa čak i dominira.

Na pitanje s kim bi radije imala ozbiljnu aferu - sa nekim sa savršenim telom ili sa nekim sa visokim koeficijentom inteligencije, ova advokativa je rekla da bi to svakako bila druga opcija.

"Nedostatak kulture i nedostatak inteligencije me ne privlače i to je činjenica", dodala je ona, a zatim otkrila da je, nakon što je objavila nekoliko provokativnih fotografija, bila obasipana neobičnim zahtevima od strane svojih obožavatelja. Čak je i dobijala honorare od stotinak hiljada dolara...

Pogledajte u galeriji kako Denis izgleda:

 (MONDO)