Ljubav

POHOTNI KUVAR OBIŠAO 100 ZEMALJA DA BI SPAVAO SA 100 ŽENA: Ni Beograd nije zaobišao, a ONA PRAVA mu postavila USLOV!

Autor Tamara Veličković

Majkl Bernd odlučio je da vodi ljubav sa 100 žena u 100 različitih zemalja, a onda je pronašao ljubav svog života.

Izvor: Instagram/reisenamlimit

Majkl Bernd iz okoline Drezdena imao je 23 godine kada je doživeo iskustvo koje će pamtiti. Odlučio je da poseti Australiju, a tamo je upoznao devojku iz Brazila sa kojom je proveo noć. Bio je oduševljen iskustvom i odlučio je da sebi postavi neobičan cilj: da poseti 100 zemalja, a u svakoj od njih da vodi ljubav sa jednom ženom.

Majkl je na svojoj mapi obeležio i Beograd, koji je takođe posetio. "Beograd ima mnogo toga da ponudi. Novi Sad je samo turistički prijatan i veoma lep, ali Beograd... Prelepe stare zgrade, umetnost je svuda u Beogradu, na zidovima zgrada, pa čak i u parkovima", napisao je Majkl kada je posetio Beograd.

Ova avantura trajala je osam godina i kako kaže, doživeo je mnogo toga. U Španiji je bio glumac za odrasle, u Meksiku je završio u zatvoru zbog intimnog odnosa na javnom mestu. Plivao je sa ajkulama, naučio nekoliko jezika, probao raznorazne zabranjene supstance i uradio brojne tetovaže.

Kako bi imao novca za sva ova putovanja, Majkl je radio raznorazne sezonske poslove, najčešće u restoranima. Tako je u Austriji kuvao za Vladimira Klička i austrijsku fudbalsku reprezentaciju. Bez obzira na svoj cilj, Majkl se tokom putovanja dva puta oženio! Prvi put je želeo da dobije vizu za Australiju, a drugi put je izgovorio sudbonosno "da" u pijanom stanju u Las Vegasu. Ipak, sve se promenilo kada je upoznao Lisu, ljubav svog života.

"Upoznao sam je u 90. državi. Bila je puna razumevanja i postavila je uslov da prvo završim svoj izazov. To sam i učinio, a sad nas dvoje putujemo zajedno", rekao je Majkl koji je napisao knjigu o svojoj avanturi.

(MONDO)