Ljubav

SPAKOVALA SAM SE DA SE USELIM KOD NJEGA I DOBILA POZIV! Sari se za minut SRUŠIO SVET - "Ovo u životu nisam doživela"

Autor Tamara Veličković

Sara je dobila poziv koji je promenio sve.

Izvor: Tiktok/sarahtomacina/screenshot

Da jedan poziv može u potpunosti da promeni vaš život, dokazuje Sarina priča koja je na društvenim mrežama postala viralna. Činjenica je da zajednički život ne ide uvek po planu, ali Sari se dogodilo nešto što je najmanje očekivala. Taman kada je pomislila da konačno prelazi na viši korak sa partnerom, saznala je gorku istinu.

Sara se nakon osam meseci veze spremala da se useli kod dečka, a onda je zazvonio telefon. "Spusti prst ako se zabavljaš sa momkom već osam meseci, ako vam je veza prilično ozbiljna i uskoro krećete da živite zajedno", započela je Sara video, pa dodala: "Jutro pre nego što je trebalo da krenemo sa zajedničkim životom, dok sam se pakovala, poslao mi je poruku 'Hej, možeš li da me pozoveš?'. I ja sam ga pozvala, a njegova žena se javila", rekla je Sara.

Potom je objasnila da nije ni znala da njen dečko ima ženu, kao i da je dobila pretnje. "Nikad nisam bila toliko iznenađena u svom životu. Muškarci me i dalje zadivljuju", rekla je Sara i dodala da je tada stavila tačku na svoju vezu. Objasnila je da nikada nije sumnjala u njegovu vernost, ali da je on zbog posla svaki dan putovao u drugi grad. U tom gradu je živela njegova porodica.

Želela je da se uveri da njen dečko zaista ima ženu, pa je poslala poruku njegovoj sestri. Umesto odgovora dobila je još jedan poziv njegove supruge, koja joj je rekla da prestane da uznemirava porodicu. Snimak ove priče postao je viralan, pa su mnogobrojni korisnici u komentarima pružili podršku. Pogledajte:

(MONDO)