Ljubav

MANEKEN SA 5 ŽENA SMISLIO PLAN! OVAKO ĆE NAPRAVITI DETE SA SVAKOM: Nijedna ne sme da se NALJUTI, sve morale da pristanu!

Autor Tamara Veličković

Nakon što je oženio petu ženu, maneken iz Brazila planira decu sa svakom.

Izvor: Instagram/arthurourso

Artur Ourso stekao je svetsku slavu kada se pre dve godine venčao sa devet žena. Tada je objasnio da želi da "slavi slobodnu ljubav", ali se njegov plan brzo raspao. Samo nekoliko meseci kasnije, jedna žena je odlučila da odustane od ovog braka, a onda su joj se pridružile još četiri. U ovu ekipu je nedavno ušla i 51-godišnja Olinda Maria koja je zvanično postala peta žena.

Maneken iz Brazila je svojevremeno izjavio da želi dete sa svakom od njih, a sada je došlo vreme da želju sprovede u delo. Kako se nijedna od njih ne bi ljutila zbog redosleda, Artur je doneo odluku na koju su sve žene morale da pristanu. Odlučili su da će svoju porodicu obogatiti zahvaljujuću surogat majčinstvu.

"Ne želim da uznemirem nijednu od svojih žena izborom koja će prva zatrudneti, pa smo se odlučili za surogat majčinstvo", rekao je Artur koji je na prvo mesto stavio prvu suprugu Luanu Kazaki. Inače, ona je ta koja odobrava svaku narednu ženu i koja je uvek isticala da nikada nije ljubomorna. Kako je govorila, najvažnije joj je da "njena ljubav bude srećna".

Ipak, plan oko trudnoća nije bio lak. Maneken je naglasio da je trebalo dosta ubeđivanja, jer žene u početku nisu želele ni da čuju za ovu ideju. "Bila je to delikatna tema, posebno jer želim dete sa svakom. Trenutno najbolja opcija je surogat majka", rekao je Artur koji je spreman da potroši 41.000 dolara na ovaj proces. Otkrio je i da su otvoreni za usvajanje dece u budućnosti.

"Trenutno tražimo nekoga ko želi da bude surogat majka i ko će nam ulivati poverenje", rekao je maneken koji ima 10-godišnju ćerku iz ptehodne veze i nada se da će dobiti sina. "Nikada nisam prošao kroz nešto slično, tako da je ovo prvi put. Jako smo zabrinuti, ali i uzbuđeni što ćemo ostvariti svoj san o bebi", otkrio je Artur.

Podsetimo, Artur je svojevremeno morao da napravi i raspored intimnih odnosa koji nije uspeo.

"U početku sam pokušavao da imam odnos po dogovoru. Međutim, praćenje rasporeda je izazvalo mnogo problema. Ponekad sam se osećao kao da moram da imam odnos zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva", naveo je svojevremeno Artur koji je, čini se, ovaj problem prevazišao.

(MONDO)