Ljubav

MOJ MUŽ IMA 78 GODINA I ZNAM ŠTA RADI, NIJE NORMALNO! Hoću razvod podhitno, a svaki put odustanem - OVO JE RAZLOG!

Autor Tamara Veličković

Kako kaže, njen muž je "najstariji Kazanova u gradu".

Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Da se prevare dešavaju i u osmoj deceniji života, dokazuje priča skrhane žene koja se obratila stručnjacima. Želela je da ostane anonimna, a priču je započela u neverici. Kako kaže, njen muž je sigurno "najstariji Kazanova u gradu". Ima 78 godina i tri bajpasa, a još uvek je vara.

Ova 72-godišnja žena je svog muža, nakon njegovog oporavka od operacije, odvela na prikupljanje novčanih sredstava u crkvu. Ubrzo je primetila njegovo neobično ponašanje. Počeo je da flertuje sa ženom koja je radila na prodaji kolača. Uprkos činjenici da je većinu njihovog bračnog života trpela njegove afere, priznaje da je čak i ona bila šokirana.

"Stvarno sam mislila da će se nakon njegove operacije stvari promeniti", rekla je, tvrdeći kako ih je taj težak period i njena briga o njemu učinila bliskijima, a čak je i on priznao da ju je često uzimao 'zdravo za gotovo'. "Srećom, njegova operacija je bila uspešna i on polako jača. Bio mi je tako zahvalan i činilo se da iskreno želi da promeni svoje ponašanje", rekla je žena.

"Imao je tri afere za koje ja znam i redovno je razgovarao sa ženama na stranicama za odrasle", objasnila je i dodala da više nije mogla da trpi, pa pa mu je pre godinu dana rekla da joj je dosta i da želi razvod. Međutim, ubrzo nakon toga, on je doživeo srčani udar i nije smatrala da je u redu da ga napusti tada.

Ipak, nedelju dana kasnije, žena je pronašla rezervni telefon sa brojem žene sa kojom je koketirao. Razmenjivali su poruke, a bilo je očigledno i da su se videli nekoliko puta uživo. Žena je odlučila da se suoči s njim, ali on joj je rekao da je to samo bezazlena zabava i "da je nikada nije pipnuo". "U prošlosti sam oprostila svom mužu, ali nisam sigurna mogu li opet", priznala je.

Ovu ispovest ostavila je na jednom forumu, a ubrzo se javila terapeutkinja. Ovoj ženi je poručila da je njen muž možda zavisan od svog štetnog ponašanja. Iako možda tvrdi da ju nije prevario sa ženom iz crkve, terapeutkinja je poručila da je sve što skreće fokus sa njihovog odnosa - prevara. "Koliko god bolno bilo, morate da odlučite hoćete li ovo proći zajedno ili odvojeno. Razmislite o savetovanju za parove, želite li da ostanete zajedno ili da se razdvojite", poručila je.

(MONDO)