Ljubav

NA BIRAČKOM MESTU NAPRAVIO "LAŽNI" LISTIĆ PA KLEKNUO! Devojka rekla "da" bez razmišljanja - prosidba na TURSKI NAČIN

Autor Teodora Boškovski

Sve je moguće! Evo kako izgleda kada se zaprosite devojku na biračkom mestu.

Izvor: Youtube/printscreen/Gazete Duvar

Juče se u Turskoj održavao drugi krug predsedničkih izbora u kojima je pobedu odneo Redžep Tajip Erdogan. Orilo se, pevalo i slavilo širom Turske. Slavio je i Mehmet Emin Ozbej, nakon što je zaprosio svoju devojku Gizem Esen na jednom biračkom mestu u Ankari i ona rekla "Da!"

Postoji toliko različitih, romantičnih i neobičnih mesta i načina da se zaprosi lepša polovina. Ipak, ovaj mladić je odlučio da to uradi upravo na biračkom mestu tokom drugog izbornog kruga u Turskoj i prikupi pažnju tamošnjih medija.

Naime, uz improvizovani glasački listić sa zajedničkom fotografijom, Mehmet je zaprosio devojku. Na glasačkom listiću pisalo je: "Hoćeš li da se udaš za mene?" Na prvi pogled zbunjenu Gizem Esin dok je izlazila sa glasačkog mesta, sačekao je dečko sa još jednim listićem i pečatom. Ubrzo je shvatila u čemu je reč i bez razmišljanja rekla "da", lupila pečat na listić i ubacila u improvizovanu glasačku kutiju.  Posle ubacivanja listića momak je kleknuo i devojci poklonio verenički prsten. Par su podržali pristuni uz ovacije i aplauz.

Pogledajte u videu kako je izgledala ova neobičan prosidba:

(MONDO)