Ljubav

KIM KARDAŠIJAN OTKRILA ŠTA VOLI U KREVETU I OSTALA ŽIVA: Pokazuje gu*u u TANGAMA, ali jedno neće - "PRLJAVA DEVOJČICA"

Autor Maja Gašić

Kim Kardašijan otkrila kako voli da vodi ljubav. Pašćete u nesvest kad čujete.

Izvor: Profimedia

Ne morate da budete ljubitelj tabloidne štampe, niti da pasionirano gledate rijaliti programe da biste znali za "ozloglašeni" privatni video koji je Kim Kardašijan vinuo u zvezde.Vruće scene sa bivpim suprugom Kanje Vestom zapalile su planetu.

Starleta, rijaliti zvezda i uspešna poslovna žena zgrnula je čitavo bogatstvo na proizvodima koji veličaju "prirodne" obline. Njen zaštitni znak je njena predimenzionirana zadnjica, a koja je postala svojevrsni trend. Devojke širom sveta žele da imaju pozadinu kao Kim - veliku i čvrstu, a uz koju ide i uzan struk.

Pogledajte kako Kim ističe svoju pozadinu.

Privatni snimak koji je videlo 80 odsto planete otkrio je neke "preferencije" čuvene starlete u krevetu, a šta se promenilo u poslednjih 16 godina, od kada je video "procurio" u javnost?

Ako pitate Kim (i ako joj verujete na reč), mnogo toga! Kako je u najnovijoj epizodi potrodičnog rijalitija otkrila, Kim je veoma stidljiva u krevetu!

"Ti si devojka koja ne voli svetla. Je li to istina?"", upitao je producent starletu, na šta je ona odgovorila:

"Nekako, da. To je tako čudno. Mogu da odem na snimanje pred stotinu ljudi, da se pojavim u tangama, ali ako sam sama sa partnerom, onda sam u fazonu 'čekaj, ne gledaj me! Isključi svetla!'", tvrdi Kim. 

Pogledajte starletu kako bez trunke stida snima provokativne reklame u minijaturnim gaćicama.

Zvezda se sa Skotom Disikom (bivši zet) u emisiji razgovarala o prethodnim vezama, pa dodala da se nakom Pita Dejvidsona nije upuštala u nove romanse, i to zbog javnoti. Ako bi izašla na sastanak, moralo bi to da bude "iza zatvorenih vrat", da je niko ne gleda.

Skot je zamislio ovu scenu, tajni sastanak sa Kim Kardašijan i uporedio ga sa filmom "Pretty Woman", šaleći se da starleta mora da je "kao neka prljava mala tajna".

"Ali nije tako, ti si i samo prljava mala devojčica", rekao je, na šta je Kim dodala da nema ništa protiv - naprotiv, sada bi uživala u tome da se "šunja" i skriva kad je na sastanku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)