Ljubav

PORAŽAVAJUĆA I BRUTALNO ISKRENA ANKETA MUŠKARACA: Oglasili se i stručnjaci - "Šta se desi na moru, ostaje na moru?!"

Autor Tamara Veličković

Možda bi dvaput trebalo da razmislite o tome da li želite partneru da dozvolite putovanje sa prijateljima, kaže stručnjak za odnose.

Izvor: Shutterstock/ivanko80

Od 1.800 muškaraca, čak 77 odsto njih ne vidi problem u tome da se na odmoru upuste u aferu. Bilo da su zauzeti ili ne, istakli su da je to sasvim prihvatljivo, čak i ako se ne slažu sa tim da njihove devojke ili supruge urade isto. Ovo su rezultati istraživanja koje je sproveo portal IllicitEncounters.com, a koje je obuhvatilo i najčešće destinacije za preljubu.

Na prvom mestu našla se Španija. Kažu da je to najbolja zemlja za "viva la vida loca", što u prevodu znači "živeti ludim životom". Na pitanje gde su imaju tajnu vezu, 44 odsto muškaraca je odgovorilo "Na Ibici". Naravno, uz to su istakli da to ne treba nikoga da čudi, jer je Ibica poznata kao "raj za zabavu". Evo šta su muškarci priznali:

  • "Uvek varam svoju ženu na putovanjima sa momcima, jer život je prekratak da ne bih to radio".
  • "Što se dogodi u inostranstvu, ostaje u inostranstvu. To je sada postao ritual za mene i drugove. Svake godine rezervišemo nedelju dana - sunce, dobra hrana, odlično društvo i ako imate sreće, lepi mali izlet za jednu noć. Moja žena ne bi bila srećna da zna šta nameravamo kad krenemo na put, ali budući da je to samo se*s i malo zabave, nema razloga za zabrinutost. Ne volim je ništa manje zato što se ponekad malo zabavim".
  • "Za mene nema sumnje da je varanje u inostranstvu prihvatljivo. Budući da sam to već radio, to je samo fizički, ne tražim emocionalnu vezu. Smatram da sve dok možete da odvojite jedno od drugog, štete nema. Popiješ malo previše s momcima, malo se opustiš, vratiš se kući i sve se vraća u normalu, niko ne mora da zna".

Nakon ove ankete, oglasili su se i stručnjaci. Džesika Leoni koja je zadužena za ljubavne odnose, otkrila je da "mešavina sunca, velike količine alkohola i udaljenosti od žene potencijalno navodi partnera na pogrešan put". "S obzirom na to da će temperature rasti i dugo očekivani dolazak leta napokon je pred nama, možda bi trebalo dvaput da razmislite o tome da li partneru dozvoljavate da na odmor ide sam sa drugovima ili ne", dodala je.

(MONDO)