Ljubav

SKORO POLOVINA SRBA JE ZADOVOLJNO SVOJIM INTIMNIM ŽIVOTOM! Evo koliko često VODE LJUBAV, a koliko koriste VIBRATORE...

Autor Teodora Boškovski

Evo koliko Srbi imaju često intimne odnose!

Izvor: Shutterstock/Jacob Lund

U globalnom "Durex" istraživanju intimnih stavova i trendova, prikazano je, između ostalog, koliko često Srbi imaju intimne odnose. Tu se ispostavlja da smo u samom vrhu, tačnije na trećem mestu sa 128 puta godišnje, iza Grčke (138) i Hrvatske (134).

Globalni prosek intimih dnosa je 103 puta godišnje. Na dnu ove tabele koja pokazuje učestalost odnosa su Japanci sa 45 puta godišnje, a najniže rangirani Evropljani su Šveđani sa 92, piše "Eurosexscene.com".
Što se tiče Srba, brojke iz ove studije još pokazuju da je 46 odsto našeg stanovništva zadovoljno svojim intimnim životom.

Izvor: Mondo

Autori studije navode da se može zaključiti da, iako su Srbi možda manje otvorenog uma i najmanje samouvereni u ostvarivanju svojih želja, oni su generalno zadovoljni svojim intimnim životom. Svakako, vrlo mali broj Srba svoj se*sualni život smatra monotonim i samo svaki četvrti želi da ima češće intimne odnose.

Samim tim, njihova želja za upotrebom igračaka za odrasle je u dosta manje izražena. Zapravo, objavljeno je da mnogo manje Srba poseduje intimna pomagala od globalnog proseka.

Ipak, pojedini vole određena pomagala. Tako, vibratore ima sedam odsto Srba, kaže ova studija, dok je svetski prosek 22 odsto. Prsten za penis ima oko tri odsto. Isto važi i za va*inalne kuglice, koje su postale posebno popularne zbog filma "50 nijansi mračnije".

A šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:

(MONDO)