Ljubav

ĐE SI MALA, ŠTO ČINIŠ, ĐE SE KUPAŠ?! ZAŠTO BEOGRAĐANKE VOLE CRNOGORCE: Otkrile 3 razloga zbog kojih su OPASNI FRAJERI!

Autor Tamara Veličković

Zašto važi mišljenje da Beograđanke ne mogu da odole Crnogorcima?

Izvor: Instagram/printscreen/amil0909/socnikola

Crna Gora je tradicionalan izbor Beograđanki za odlazak na more. Ipak, sigurno ste nebrojeno puta čuli koliko Beograđanke vole Crnogorce, čak i kada ne mogu najbolje da objasne zašto. Mnogi bi na prvo mesto stavili harizmu kojom Crnogorci osvajaju devojke širom sveta, jer nije daleko od istine da retko koja ostane imuna na njihove šale i opaske. Kada uz njih dodate specifičan naglasak, nema sumnje da ćete videti ženski osmeh koji je teško sakriti.

Koliko je ova tema interesantna, pokazuje čak i istraživanje koje je sprovedeno u Crnoj Gori. Na regionalnoj panel konferenciji ProFemina došlo se do podatka da čak 33 odsto Beograđanki Crnogorce smatra najprivlačnijim muškarcima. Sada je na TikTok-u osvanuo snimak u kom dve devojke u šaljivom maniru objašnjavaju zašto oduvek postoji ova privlačnost. Jedna od njih je već četiri godine u vezi sa Crnogorcem, žive zajedno, a sada je navela tri razloga zbog kojih obožava ove muškarce.

Prvi razlog je, kaže, taj što ste svake godine čitavo leto na moru. Drugi je neodoljiv naglasak uz koji se devojkama obraćaju sa čuvenom frazom: "Đe si mala, što činiš?". Treći razlog je šarmantan način na koji zovu devojke na plažu, a koji glasi: "Hoćemo li da iskočimo na plažu?".

Korisnici su u komentarima istakli da je čak i muškarcima iz Crne Gore oduvek ova tema bila enigma. Podsetimo, o Crnogorcima je pre par godina pričala i popularna pevačica Milica Pavlović. "Meni su momci iz Crne Gore među najboljim frajerima. Svi koji me bolje poznaju, znaju da sam slaba na njih i kada ih čujem kako pričaju, kada čujem njihov akcenat, mogu bukvalno da padnem u nesvest. Opasni su oni frajeri, ali pazim se ja. Niko me nije muvao sa tom čuvenom forom: 'Đe se kupaš?'. Kada to rade, veoma su vaspitani i momci su za primer", objasnila je svojevremeno Milica.

Pogledajte snimak:

BONUS VIDEO:

(MONDO)