Ljubav

OVA ŽENA TRAŽI VOZAČA AUTOBUSA KOM JE OSTAVILA PORUKU: Sve se desilo na okretnici, neće odustati, a tek da čujete RAZLOG

Autor Tamara Veličković

Kada je na okretnici stao autobus, njen pogled zaustavio se na vozaču.

Izvor: Facebook/printscreen/Donna Suter

Britanka Dona Suter preko noći je postala glavna tema medija. Kada je prošlog vikenda otišla na ručak sa prijateljem, ispred restorana, na samoj okretnici, stao je autobus. Dona ne krije da se zagledala u vozača, zbog čega je u sekundi bila rešena da ne propusti priliku. Prvo je zamolila prijatelja Rajana da zaustavi autobus, ali im plan nije uspeo.

"Sedeli smo u restoranu i autobus se zaustavio. Rekli smo: 'O moj Bože, ovaj vozač autobusa je frajer'. Rajan je pokušao da zaustavi autobus kako bi dobio njegov broj, ali nažalost, autobus je otišao", ispričala je 38-godišnja mama dvoje dece za medije. Tada je odlučila da bude kreativna i ostavi poruku na autobuskoj stanici u nadi da će vozač videti i javiti se.

"Hej zgodni vozaču autobusa, nazovi me", napisala je Dona uz svoj broj telefona. Priča je postala viralna, ali vozač još uvek nije okrenuo Donin broj telefona. Ipak, ona veruje da će on znati da je poruka njemu namenjena. "Mora da zna jer kad je prošao, smešila sam mu se. Pokazala sam rukom znak da me nazove, mora da zna da sam to ja", objasnila je i dodala da su joj dojadile aplikacije za upoznavanje.

"Mislim da aplikacije za upoznavanje sve knjige sude po koricama. Ne mogu da ih podnesem, svi su mi tamo čudni. Mislim da ljudi smatraju da postoji previše opcija. Mislim da džentlmeni moraju da se vrate", rekla je Dona. Pogledajte kako Dona izgleda, ali i poruka koju je ostavila:

BONUS VIDEO:

(MONDO)