Ljubav

SVE JASNO! ZAŠTO MANJE LEPE DEVOJKE UVEK NAĐU DOBRE FRAJERE? Mira Banjac ima najbolji odgovor koji će vas OSVESTITI

Autor Tamara Veličković

Ako ste se pitali kako malo manje lepim devojkama polazi za rukom da osvoje najbolje frajere, možda vam odgovor Mire Banjac sve pojasni.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Ma, kako je moguće da je on sa njom?", "Čoveče, on je tako lep, a ona ne", "Uopšte nisu par", "Kakve žene njega jure, a on je sa njom", "Šta li vidi u njoj?", rečenice su koje, nažalost, često čujemo u društvu. Sigurno ste i sami nekad pomislili slično, bez obzira da li ste izgovorili ili ne. Mnogi se pitaju kako su dobri frajeri u vezi ili braku sa ženama kojima lepota nije glavni adut, ali razloga može da bude mnogo.

Dok mi mislimo da je te iste frajere osvojila harizma, dobrota, energija, jedna od najboljih srpskih glumica ima krajnje jednostavan odgovor. Mira Banjac je lekciju naučila u mladosti, kada je i sama bila pomalo lukava kako bi dospela u centar pažnje. Pozitivan duh je nikada nije izneverio, a njene reči možda i osveste devojke koje samopouzdanje rešavaju isključivo estetskim operacijama.

"Možda je to neko malo lukavstvo još iz mladosti. Rano sam uvidela da nisam lepa devojka, pa sam se lukavo družila sa onima koje su bile veoma lepe, ali nezanimljive. Kad idemo na neku žurku, prvo pustim da prođe euforija koju izazivaju njihova pojava i lepota, a onda se tu negde umuvam i u nekom trenutku vickasto skrenem pažnju na sebe. I tako, odjednom, društvo prelazi kod mene. Šta ćeš, snalazila sam se", rekla je legendarna Mira jednom prilikom i istakla da se nikada nije stidela svojih bora.

"Starost je lepa onoliko koliko umemo da joj damo. Za starost se morate potruditi i ja se trudim da ne budem smešna žena, da ne tražim uloge koje mi ne odgovaraju. Ja se ne stidim svojih bora, one su mi veliku karijeru napravile i vrlo sam im zahvalna", rekla je svojevremeno Mira Banjac.

BONUS VIDEO:

(MONDO)