Ljubav

AKO URADITE OVO PRE SPAVANJA, NIŠTA OD VOĐENJA LJUBAVI! Većina se ježi od toga - evo šta je najveći "ubica" STRASTI

Autor Teodora Boškovski

Jedna, naizgled sitnica, krivac je za nestanak strasti u krevetu!

Izvor: Shutterstock/Antonio Guillem

Krevet za neke ljude nije samo mesto za spavanje i vođenja ljubavi. Ima ljudi koji na primer, vežbaju u krevetu, piju i jedu. Jedna navika prema istraživanju firme "Mattress Online" partnere "ubijaju" u pojam i krivac je za nestanak strasti u krevetu.

Čak četvrtina Britanaca, 23 odsto, priznalo je da ih ostaci hrane u krevetu ubijaju stast, te često zgube volju za intimne odnose. Britanska manekenka Ebi Klensi (37) otkrila je da i ona ima iskustva s tim, ali u ovom slučaju je ona ta koja voli da jede u krevetu, a njenog muža Pitera Krauča to izluđuje.

"Imam običaj da oko 20:30 sati zauzmem njegovu polovinu kreveta, kako bih pila čaj i jela keks. Ne želim mrvice na svojoj strani kreveta. Ne mogu da spavam u mrvicama", rekla je.

Osim toga, ubica strasti je u 24 odsto slučajeva i otvaranje ili zatvaranje prozora u spavaćoj sobi. Kod 7 odsto ispitanika najveći problem je bila zubna proteza ostavljena na noćnom ormariću, dok se dva odsto njih požalilo na upaljeni TV koji im kvari intimni užitak.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 5.000 ljudi, 17 odsto priznalo je da su zbog partnerovog hrkanja prekinuli vezu, prenosi "The Sun".

BONUS VIDEO:

 (MONDO)