VIDEO

MLADIN PLES PREPLAVIO MREŽE - GOSTI ZABEZEKNUTI IZNENAĐENJEM: Performans se pretvorio u NAJVEĆI BLAM - "Neprijatno je"

Autor Tamara Veličković

Želela je da iznenadi mladoženju, ne sluteći da će snimak njenog plesa postati viralan na mrežama.

Izvor: TikTok/screenshot/mandolincarbo

Nije ni prva ni poslednja koja je iznenadila plesom za mladoženju. Već smo imali priliku da vidimo skandalozne performanse i pokrete kakvi su namenjeni samo u spavaćoj sobi, ali njen snimak preplavio je mreže. Mlada je želela da iznenadi mladoženju izazovnim plesom, koji se pretvorio u pravu katastrofu.

Nakon što se presvukla, počela je da igra, dok su zvanice sve nemo posmatrale. Na početku su svi podigli mobilne telefone i počeli da snimaju, ali kada su videli kuda njen ples vodi, odustali su. Mnogi su imali utisak da je mlada otišla predaleko. Mandolin Karbo je snimak podelila na TikTok-u pod nazivom "Ples iznenađenja za mladoženju".

Mlada je skinula venčanicu i raspustila kosu, a za ples je nosila bele patike, šorts i top koji je otkrivao beli donji veš sa podvezicom na nozi. Igrala je uz "Crazy in love", pesmu koju izvodi Bijonse. Mladoženja ju je sve posmatrao, a pri kraju plesa joj je skinuo podvezicu sa noge pre nego što su se poljubili. Sam snimak pokazuje koliko je gostima bilo neprijatno.

"Osećao sam se neprijatno zbog nje", "Imam transfer blama". "Osećam se kao da gledam takmičenje sa talentima u srednjoj školi", "Ovde su porodica i prijatelji, to je ples za medeni mesec", "Meni je neprijatno da gledam", glase komentari, a bilo je i onih koji su istakli da je "venčanje njeno i da može da radi šta hoće". Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

(MONDO)