Ljubav

STRANKINJA UPOZNALA SRBINA KOJI HOĆE DA JE ŽENI! Ne zna šta da radi, ljudi uskočili: "Zbog papira, voli te, beži..."

Autor Teodora Boškovski

Jedna strankinja zatražila je savet po pitanju srpskih muškaraca...

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Upoznavanje preko aplikacija, društvenih mreža i generalno Interneta danas je postalo potpuno normalno. I dok se jedni bune, drugi su upravo na takvim mestima upoznali partnere, pa čak i buduće supružnike. Međutim, nedavna objava jedne strankinje pokrenula je opštu diskusiju koja se na neki način pretvorila u savetovanje.

"Zabavljam se sa Srbinom preko mreže i želim da znam da li su Srbi odani svojoj devojci i šta to znači kada želi da te oženi što pre?", glasilo je pitanje jedne strankinje koja nije otkrila odakle je.

Prvi korisnik je smatrao i ko "iz stopa" rekao da je u pitanju "crvena zastavica", tačnije ono što treba da izbegne. Drugima je odmah palo na pamet da želi da je ženi zbog papira.

"Koristi zdrav razum. Verovatno želi da te oženi zbog papira. Pogotovo ako si iz EU ili SAD", glasio je jedan od komentara.

Međutim, bilo je i korisnika koji su detaljno ponudili objašnjenje njenog pitanja:

"Ako želi da te oženi što pre može značiti mnogo stvari... Uglavnom da je veoma očajan i želi da pokuša da se zabavlja sa strankinjom jer ovde nije imao uspeha sa ženama u svojoj državi. Mislim kako neko može da govori ove stvari, a vi se niste ni upoznali. To je crvena zastava. Bio bih oprezan. Možda on to kaže u šali i njegov engleski nije baš sjajan. To može značiti da voli strane, egzotične žene. On je u tome zbog državljanstva. On te iskreno voli", glasila su neka od objašnjenja. Jedna devojka je čak navela neke od kvalitetnig karaskteristika naših muškaraca.

"Volim naše muškarce, ali - obrazovane, ambiciozne, časne, hrabre i empatične, i nije na prvom mestu tražiti čoveka koji je 'snabdevač'. Srpski muškarci koji poseduju gore navedene kvalitete su odlični su veoma porodično orijentisan", pisalo je u komentaru. A onda je usledilo još jedno detaljno objašnjenje.

"Ili, postoji popriličan broj srpskih muškaraca koji padaju u neku vrstu pritiska vršnjaka, gde ih porodica i komšije stalno pitaju kada će se venčati, često čak i grđeni što to još nisu uradili. Mislim da je to možda slučaj, ali ako je tako, još uvek crvena zastava - ne želiš da se udaš za čoveka koji se oseća kao da je prestar da bi izlazio i da ti izgleda dobro brak. Poslednja opcija je da je on beznadežan romantičar koji se zaljubio u vas i nema loše namere. To je najmanje verovatna opcija, po mom mišljenju", pisalo je.

A šta vi mislite?

BONUS VIDEO:

 (MONDO)

 .