VIDEO

PRILAZILA MUŠKARCIMA NA ULICI I PITALA: "DA LI BI BIO SA MNOM?" Skoro svi rekli DA, pa ostali U ŠOKU kad je rekla ko je!

Autor Tamara Veličković

Snimak žene koja pita muškarce da li bi bili sa njom preplavio je društvene mreže!

Izvor: Instagram/screenshot/justthetip_

Ema Rouz je jedna od najpoznatijih svetskih zvezda za odrasle. Ona je odlučila da uradi nešto nesvakidašnje, a snimak je privukao veliku pažnju. Došla je na festival "Osheaga" koji se održava u Montrealu u Kanadi i nasumično prilazila muškarcima na ulici. Prvo ih je zamolila da ocene njen izgled od 1 do 10, a potom je pitala: "Da li bi bio sa mnom?".

Od skoro svih muškaraca sa kojima je razgovarala, dobila je visoke ocene. Ova 27-godišnjakinja je potom pitala da li bi im se sviđala i kada bi im otkrila da ima muški polni organ. "Da li bi radije dao osmicu ili desetku devojci koja ima muški polni organ?", upitala je jednog muškarca koji je ostao zapanjen.

Na iznenađenje mnogih skeptičara na internetu, gotovo svaki intervjuisani muškarac rekao je da ne bi promenio ocenu zbog Emmine anatomije. "Zgodno je zgodno", uzviknuo je jedan, dok je drugi muškarac slegnuo ramenima i rekao: "Nije me briga". Jedan joj je rekao da je 15 od deset i dodao: "Energija ti je sjajna, ne zanimaju me ostale stvari". Drugi prolaznik je priznao da bi ocena u njegovim očima porasla za nekoliko bodova zahvaljujući njenom posebnom dodatku. "Ipak bih te ocenio desetkom", prokomentarisao je.

Snimak koji je podeljen na Instagramu podelio je ljude na mrežama. Neki su hvalili Emu, dok je druge odbila njena promena pola. "Svaki hetero zna ko je ona", "Tvoja ličnost je sve", "Moraš da napraviš Jutjub kanal i snimaš ove videe sa strancima", pisali su joj u komentarima. Pogledajte kako je sve izgledalo:

BONUS VIDEO:

(MONDO)