Test

OVO NIKOME NE BI PALO NA PAMET! Devojka ispod ormara pronašla tuđe ženske stvari - dečko negirao, a onda je SVE SAZNALA

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka pronašla je tuđi tampon u sobi svog dečka, a onda je rešila da istraži odakle se tu našao.

Izvor: Tiktok/loissa4/Screenshot

Devojka iz Engleske po imenu Lui je ostala je u šoku kada je otkrila tampon i maskaru ispod dečkovog ormara kada je prvi put bila kod njega u sobi u studentskom domu. Sedela mu je u krilu, naslonila se i tada je videla ženske stvari.

U svom videu je objasnila da je dečka pitala čije su to stvari, a on je rekao da u njegovoj sobi nikad nije bila nijedna druga devojka. Mladić je rekao da su stvari možda pripadale osobi koja je pre njega živela u toj sobi.
Međutim, devojci to nije ulilo nadu. U tom trenutku je osmislila genijalan plan da otkrije da li je uopšte bilo prevere.

Nije pravila scene i skandale, nego je odlučila da uzme stvari u svoje ruke i detaljno istraži. U svom videu na TikToku pokazala je celu svoju istragu, te je objasnila:

"Ispod Finovog ormara su tampon i maskara, a on poriče da je ovde bio s nekom devojkom. Nema dovoljno prašine na tim stvarima da bi bili stari", objasnila je ona.

Devojka je tada kontaktirala fabriku kako bi saznala kada je tampon proizveden. Isoristila je serijski broj tampona kako bi saznala više detalja i kako bi mogla da shvati u kom se periodu odokativno to desilo.

Zaposlena je odgovorila na njen mejl i rekla joj da je tampon proizveden 11. decembra 2019. Taj "sastanak" je, srećom, bio pre nego što je uopšte ušla u vezu sa svojim partnerom. Video je pregledan više od devet miliona puta. Mnogi su joj čestitali na njenoj ideji i otrkiću, a bilo je i onih koji su smatrali da je zastrašujuće biti sa nekim takvim u vezi.

"Nisam sigurna da li je ovo genije ili psiho", napisala je jedna žena.

Pogledajte detaljnije u videu:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO)