Ljubav

ANJA IMA 36 GODINA, NEVINA JE I NIKAD SE NIJE POLJUBILA: "Želudac mi se okreće kad pomislim na dodir sa muškarcem!"

Autor Tamara Veličković

Anja Pančal (36) tvrdi da nikada nije poljubila muškarca.

Izvor: Facebook/Screenshot

"Čudno je još uvek biti devica u mojim godinama", kaže Anja Pančal iz Velike Britanije koja ima 36 godina. Kako tvrdi, nikada nije bila na dejtu i nikada se nije ni poljubila sa muškarcem. Više voli da bude kod kuće, nego da vreme provodi izlazeći sa svojim vršnjacima. Anja otkriva da pati od socijalne anksioznosti. Dok su se odlasku u noćni izlazak svi radovali, za nju je predstavljao zastrašujuće iskustvo.

"U detinjstvu su me maltretirali, pa su mi nedostajale tinejdžerske godine. Počela sam da sklapam prijateljstva tek sa 22 godine preko Fejsbuk grupe za usamljenike. Iako je prošlo mnogo godina, društvena okupljanja me i dalje plaše. Kada sam se konačno sprijateljila sa nekima, bilo je neverovatno. Išli bismo u lokalni pab na piće ili ponekad na ručak. Bilo je lepo", rekla je Anja koja je uvek imala "blokadu" kad god bi trebalo da razgovara sa momcima.

"Tokom svojih dvadesetih godina, moj uži krug prijatelja i ja odlazili smo u lokalni klub, što je bilo zastrašujuće. Jednostavno, nisam mogla da pričam sa momcima. Nikad nisam imala hrabrosti da izađem na plesni podijum, samo bih se ljuljala negde u ćošku. Muškarci koji su mi prilazili, bili su prilično zgodni, ali nisam imala poverenja ni da razgovaram sa njima, a kamoli da se ljubim ili čak da budem intimna", priznala je.

Anja je pokušala da koristi aplikacije za upoznavanje kako bi upoznala nekoga, ali su je odbili muškarci koji su je kontaktirali samo radi intimnog odnosa. "Svi moji prijatelji su u braku, roditelji su, a ja se osećam kao da živim u njihovoj senci. Nikada nisam imala romantičan poljubac kao što se prikazuje u filmovima. Čudno je još uvek biti devica u mojim godinama. Moji roditelji su u braku 40 godina i samo žele da me vide srećnu, ali sa pravom osobom", rekla je Anja i otkrila da li će se ova situacija promeniti:

"Želim vezu koja je više od fizičke, ali da bih do nje došla, moram prvo da izađem. Ipak, pomisao da razgovaram sa muškarcem stvara mi tremu. Plašim se da ću doživeti određene godine i zažaliti što nisam pokušala da nađem nikoga, ali radije bih provela subotu uveče kod kuće nego napolju. Želudac mi se okreće pri pomisli na fizički odnos sa muškarcem" priznala je i dodala:

"Mislim da žene mojih godina, koje su imale više partnera, greše jer treba da imate samo jednog posebnog partnera u životu. Za mene bi intimni odnos trebalo da se desi samo ako se dvoje ljudi vole, a ne samo iz zadovoljstva, kao što su veze za jednu noć", rekla je Anja koja se nada da će u bliskoj budućnosti imati više uspeha u svom ljubavnom životu. "Znam da moram da promenim ponašanje ili nikada neću proživeti život u potpunosti. Volela bih da upoznam nekoga jer ne želim da sa žaljenjem dočekam starost", zaključila je.

BONUS VIDEO:

(MONDO)