Ljubav

"UDALA SAM SE ZA SLAVNOG GLUMCA ZA ODRASLE!" Na početku je bilo teško, a sada je "BANJA" - ovo je tajna njihovog USPEHA

Autor Teodora Boškovski

Žena slavnog glumca filmova za odrasle otkriva kako izgleda brak sa njim!

Izvor: Instagram/Screenshot/itskatyfit

Da li ste se nekada pitali kako izgleda biti u braku s glumcem za odrasle? Da li se dotadašnji način života menja i šta se dešava sa ljubomorom? Sve to je otkrila Australijanka po imenu Keti Bempton (30) koja je u braku sa slavnim po*no glumcem, Robijem (38).

Oni su se zabavljali svega četiri meseca nakon čega su uplovili u bačne vode. Kako kaže, u počeku je sumnjala da li će uopšte moći da funkcionišu zajedno u braku, ali je tokom vremena promenila mišljenje.

"U potpunosti ga podržavam u njegovom poslu. Znala sam čime se bavi pre nego što sam ga upoznala i to mi pomalo smetalo na početku veze", rekla je Keti.

Čim ga je upoznala znala je koliko toga imaju zajedničko. Međutim, već tokom drugog "dejta", njegov posao joj je zasmetao.

"Tek smo se prvi put poljubili, a onda je on otišao da snimi neku scenu", dodaje ona. Otkrila je i da imaju i druge partnere van bračne zajednice. Najveća tajna njihovog braka jesu intimni odnosi.

"Intimni odnosi na poslu i odnosi kod kuće za mene su dve potpuno različite stvari. Ovo je za mene posao kao svaki drugi", rekao je Robi koji na nedeljnom nivou ima po dva snimanja.

Pogledajte u galeriji kako ovaj par izgleda:

Iako mnogi sumnjaju da je moguće održati odnos pun ljubavi i poverenja ukoliko se jedan ili oba partnera bave ovakvim poslom, Keti i Robi ih demantuju. Oni su prihvatili jedno drugodsa svim manama i vrlinama i po njima je to ključ uspeha bilo kog braka.  

BONUS VIDEO:

 (MONDO)