Ljubav

MOJI VRŠNJACI UMRLI, A JA GA ŽIVIM PORED 45 GODINA MLAĐE! "Pala" je na dedu od 70, ali sad ima PROBLEM koji zabrinjava

Autor Tamara Veličković

Ona ima 25, on 70 godina i ne zanima ih šta ko misli o njihovom odnosu.

Izvor: YouTube/Truly

Neobična ljubavna priča para iz Kanade sa velikom razlikom u godinama! Stefani ima 25, Don 70 godina i kako kažu, ne zanimaju ih prozivke sa kojima se svakodnevno suočavaju. Tvrde da prava ljubav ne poznaje granice, zbog čega su i postali glavna tema emisije "Love Don't Judge" gde su podelili svoju priču.

Upoznali su se u pabu u kom je Stefani radila, pre pet godina. Godine joj nisu smetale, naprotiv. Njegov izgled, šarm i koketiranje su osvojili Stefani koja nije mogla da prestane da ga gleda. "Svaki put kad ga vidim da uđe, ja se razveselim", kaže Stefani koja se ubrzo upustila u romansu sa Donom. Stefani je tada imala samo 20 godina.

"Mama, tata i brat nisu bili oduševljeni. Smatrali su da grešim i da sam dovela sebe u nezgodnu situaciju", priznaje Stefani, dok njena majka ne krije da smatra da njena ćerka propušta priliku da upozna nekoga sa kim bi provela ostatak života. "Zato što je u vezi sa nekim ko je već u godinama. Negativna strana je što će njen vremenski okvir sa Donom biti ograničen", ističe Stefanina majka.

Uprkos svim kritikama, Stefani i Don su roditelji dvogodišnjeg sina Lahlana. "Ako ništa drugo, brak i Lahlana su učinili da se osećam ispunjenije. Iskreno, mislim da sam napravio najbolju odluku", ističe Don i priznaje da ga ljudi često smatraju dedom Lahlana, ali više ne obraća pažnju na takve komentare.

"Ponekad volim da uzvratim ljudima. Upitam ih zašto već 25 minuta zure u mene. Obično tada zaćute i ne kažu ništa. Čini se da svi misle da sam u ovome zbog neke koristi. Živimo u kući koju mi je poklonio tata, a ja imam posao i radim puno radno vreme", naglašava Stefani i proznaje da postoji jedna stvar oko koje su zabrinuti, a to nije samo vezano za predrasude. "Ne svi, ali mnogi moji vršnjaci su nedavno preminuli, trojica ove godine", otkriva Don, dok Stefani priznaje da ne bi volela da Don umre u snu.

Don i Stefani
Izvor: YouTube/Truly

BONUS VIDEO:

(MONDO)