Ljubav

LJUBAVNA PRIČA SOFIJE I KRISTIJANA JE ZA FILM! Bila je slepa, a posle dve operacije ČUDO - nikada nije odustao od nje!

Autor Tamara Veličković

Pročitajte ljubavnu priču Sofije i Kristijana koji su dokazali da prava ljubav postoji!

Izvor: instagram/soph_isticateddd

Da ljubavne priče poput filma zaista postoje, dokazuju Sofija i Kristijan. Poslednjeg dana prve godine fakulteta, Sofija je primetila da joj je sve mutno pred očima. Nije mogla da pročita šta piše na tabli, a plašila se da sedne u automobil i odveze se kući. Kako je objasnila, uhvatila ju je panika da će umreti, ali nije mogla da razjasni šta se tačno dogodilo. Otišla je kod lekara i saznala da je imala drastičan pad vida, odnosno stanje koje se zove keratokonus.

"Neko vreme sam bila histerična, pala sam u depresiju u kojoj sam bila oko osam meseci dok mi se svet okretao naglavačke", rekla je Sofija, piše "Bright side". Zbog slepila nije mogla da ide na isti fakultet, pa se prebacila na onaj koji je bliži njenom rodnom gradu. Nastavila je sa studiranjem i tada je upoznala Kristijana, sadašnjeg supruga.

"On je zaista postao moja porodica i najveća podrška. Bila sam tako dirnuta koliko je ova osoba koju sam upravo upoznala duboko brinula o meni", rekla je Sofija koja je sa Kristijanom izgradila prijateljski odnos. Oboje su radili kao asistenti na fakultetu, a Kristijan joj je pravio verbalne kartice kako bi joj pomogao da uči.

Sofija se lečila dve godine. Nakon dve operacije uspela je da vidi Kristijanovo lice i kako je objasnila, "malo je reći da je bila fascinirana". "Bio je zgodniji nego što sam mogla da zamislim", rekla je Sofija koja je odlučila da se razdvoje kako bi se oporavila od svega. Nakon tri godine odlučila je ga iznenadi.

Sela je u automobil i vozila više od sedam sati kako bi ga videla. "Ponovni susret sa njim je bio neodoljiv i tako je lepo videti njegovo lice posle toliko vremena. Više od svega sam želela da budem sa njim zauvek", rekla je Sofija. Verili su se dva meseca kasnije, a venčali posle šest. Sofija se danas zalaže za keratokonus i pomaže ljudima koji su u sličnoj situaciji.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)