Ljubav

IMA LI VAŠ MUŠKARAC POTENCIJAL DA POSTANE MILIONER? Odgovorite na 30 pitanja i saznajte da li ćete živeti BOGATO!

Autor Tamara Veličković

Odgovorite na 30 pitanja i saznajte da li vaš partner ima potencijal da postane milioner!

Izvor: Instagram/screenshot/xeniadeli

"Žena je kamen spoticanja za karijeru jednog čoveka", rekao je Lav Nikolajevič Tolstoj. Postoje istraživanja koja su pokazala da u 35 odsto slučajeva najuspešnije karijere muškarca ne bi postojale bez prisustva jakih žena u njihovim životima. Da li ste jedna od njih? Možete li svog partnera pretvoriti u diktatora, priznatog genija ili milionera?

Donosimo vam test koji će vam dati odgovor. Pred vama je spisak od 30 pitanja, a sve što treba da uradite, jeste da odgovorite sa "DA" ili "NE". Svi odgovori poput "Sumnjam", "Ne uvek", "Ne znam", računaju se kao negativni, zbog čega ne morate da ih brojite. Pa, spremite se!

  1. Da li ste odrasli u porodici u kojoj su svi muškarci bili uspešni?
  2. Da li ste se ranije družili ili živeli sa uspešnim muškarcem?
  3. Da li je većina vaših prijatelja uspešna ili u vezama sa uspešnim partnerima?
  4. Da li ste i sami uspeli u životu?
  5. Da li biste se žrtvovali za uspeh svog partnera?
  6. Da li imate više od 23 godine?
  7. Da li od uspešnog muškarca tražite novac, uspeh, karijeru ili da podnese neku vrstu žrtve?
  8. Da li razumete obaveze profesionalca u oblasti delatnosti kojom se bavi vaš partner?
  9. Da li posle intimnog odnosa osećate povećanje energije, a ne pad?
  10. Da li sa partnerom mnogo pričate, ne samo o svakodnevnom životu, već i o temama koje posmatračima mogu izgledati dosadno?
  11. Da li vaš partner sluša vaše mišljenje?
  12. Da li su vaše veze narušene preljubom, neverstvom?
  13. Da li sa partnerom dolazite do zaključaka uz osmeh, koristeći razumne i logične argumente?
  14. Da li ste u stanju da partnera jako zainteresujete svojom idejom?
  15. Da li je odnos vašeg partnera sa ocem loš, nekvalitetan ili nepostojeći?
  16. Da li se njegova majka ne meša u vaš život, ne savetuje, ne nameće?
  17. Da li vaš partner ne pati od viška kilograma, zavisnosti od nedozvoljenih supstanci, alkoholizma, lenjosti, apatije?
  18. Da li to isto važi za vas?
  19. Ne maštate, nego radije glumite?
  20. Da li je vaša veza sa partnerom zauvek do vašeg ili njegovog poslednjeg dana?
  21. Da li ste već prikupili malu količinu novca koja će pomoći vašem partneru pomoći da započne svoj poduhvat?
  22. Da li ste spremni da gladujete, odbijate kupovinu, živite u iznajmljenom jednosobnom stanu, dajući partneru priliku da počne iznova?
  23. Potrebe dece nisu dominantne u vašem odnosu?
  24. Da li ste spremni da postanete partnerova menadžerka, producentkinja, sekretarica, maserka, psihološkinja?
  25. Da li se vaš partner ne stidi da se hvali vama kao vašom voljenom ženom?
  26. Da li znate tehnike manipulacije muškarcem uz pomoć intimnog odnosa, nežnosti, podizanja i spuštanja njegovog samopoštovanja?
  27. Da li ste sigurni da vaš partner ima dovoljno talenta da izgradi posao, karijeru ili uspešan kreativni put?
  28. Da li provodite manje od tri sata dnevno sami sa sobom?
  29. Da li ste uradili IQ test sa odličnim rezultatima?
  30. Da li uspevate da pročitate više od pet knjiga mesečno?

Napomena: Računajte samo odgovore sa "DA". Pogledajte rezultate na sledećoj strani...

REZULTATI

1-5

Neko vam je rekao da je muškarac dužan da vas izdržava. Ipak, to je laž. Osim toga, sudeći po rezultatima testa, niste od onih žena čiji partner veruje da je dužan da doprinosi, a vi ne. Želite bogatstvo, ali to ne ide dalje od želje da kupujete, spavate do ručka i hvalite se prijateljima cenom i kvalitetom šminke i krpica. Stoga, prvo sami postanite vredna ličnost, pa tek onda zahtevajte bar nešto od svog partnera.

6-10

Nedostatak novca je umarajuća činjenica, a vi biste želeli da vaš partner promeni bar nešto. Sve je to pošteno. Ipak, ništa se neće promeniti sve dok zahtevate i ne naučite da vodite. Nije dovoljno da postavite cilj "Moraš da utrostručiš svoju platu". Ako čovek sam ne zna kako to da uradi, treba ga voditi, motivisati i podržavati. Na kraju krajeva, potrudite se da napravite jasan plan po kojem će vaš partner dovesti vašu porodicu do materijalnog uspeha.

11-15

Često se svađate, zar ne? Razlog je taj što ste vi jaki i vaš partner je jak. Ipak, za sada su vaši zahtevi, kao i svaki postupak, destruktivni. Skandali se rađaju iz činjenice da kada tvrdite nešto, ne nudite partneru prave načine za rešavanje problema. Zahtevate, upoređujete, vređate, ali ne tretirate svog partnera kao osobu koja rešava materijalne probleme. Potrudite se da ga tretirate kao najvrednijeg doprinosioca vašoj porodici.

16-20

Vi i vaš partner se dobro razumete. Ipak, razmislite da li ste izabrali premale ciljeve za njega. Upravo zato što svom partneru niste pokazali da verujete u njegovu sposobnost, a samim tim i u mogućnost da postigne neverovatan uspeh, niste mu usadili želju za ozbiljnim delovanjem. Promenite plan i videćete kako sve počinje da se menja.

21-25

Vi ste idealni! Vi ste snažna žena koja će svog partnera podstaći na neverovatna dostignuća! Iskreno ste odgovorili na sva pitanja, priznajući da niste savršeni u nekim oblastima i da niste u potpunosti kompetentni. Opraštate svom partneru greške i stalno učite, menjate strategiju njegovog delovanja. Osim toga, upravo ste zbog razumne samokritičnosti i bistrog uma stvorili iluziju superiornosti kod svog supružnika, a takav način delovanja uvek će obezbediti maksimalan uspeh!

26-30

Vaša budućnost, kao i budućnost vašeg partnera, još nije sigurna. Previše ste dominantni, lišavate ga inicijative. I zato, čak i ako drugu polovinu usmerite ka uspehu, dobićete poslušnog izvršioca svojih zadataka, a ne profesionalca koji je strastven za posao. Smanjite pritisak. Dajte svom partneru barem iluziju njegove dominacije nad vama. Takva politika će doneti opipljivije rezultate, a vi ćete ih dobiti mnogo brže.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)