Ljubav

IMALA SAM 4 GODINE KAD ME JE ČUVAO, ON 19! SAD SMO MUŽ I ŽENA: Kažu da je naš brak BIZARAN, ali ne znaju istinu!

Autor Tamara Veličković

Par koji je izazvao haos na društvenim mrežama želi da dokaže da razlike u godinama nisu prepreka ljubavi.

Izvor: TikTok/screenshot/gsmanatha1994.

Snimak koji pokazuje kako je drži u naručju kao četvorogodišnjakinju, a potom i kao svoju ženu u venčanici, izazvao je podeljena mišljenja na društvenim mrežama. Samanta i Džonatan upoznali su se kada je ona imala samo 4 godine, a on 19. Danas su u braku koji mnogi nazivaju "bizarnim", jer je Džonatan čuvao Samantu kad je bila mala.

Ipak, ona tvrdi da je njihov ljubavni odnos počeo da se razvija kad je napunila 18 godina. Objavila je snimak na TikTok-u kako bi ukazala da su godine samo broj, kao i da razlika među partnerima ne treba da bude prepreka njihovoj ljubavi. Na snimku se prvo vidi kako je njen današnji partner, tada 19-godišnjak, drži u naručju.

Sledeća fotografija prikazuje par na dan venčanja, nedavno, u vreme kad je on već imao 44, a ona 29 godina. "Bio si najbolja dadilja ikad", napisala je uz objavu i dodala: "Drago mi je da imamo takav pogled u prošlost i da smo mogli zajedno da otvorimo ovo novo poglavlje u našem životu. Činiš me srećnom, nasmejanom i zbog toga te bezuslovno volim sve više i više. I nadam se najboljem za nas i našu buduću porodici", napisala je zaljubljeno Samanta.

Ipak, priča o tome kako su se upoznali i venčali, mnogima se nije dopala, pa su ubrzo počeli da dobijaju i vrlo negativne komentare. "Kad smo MI bili mladi?! TI si bila mlada, ON je već bio odrastao!", "Ovo je bolesno", "Kako ljubav iz takvog odnosa može da se rodi? To nije normalno", pisali su mnogi...

Samanta je objasnila da se među njima ništa nije dogodilo dok oboje nisu postali odrasli. "Ne mogu da verujem da moram da snimim ovaj video da bih to objasnila. Tužno mi je što je Generaciji Z ispran mozak, tako da misle da su razlike u godinama loše. Nisu! Zajedno smo, srećni i sigurni, a ništa se među nama nije dogodilo dok je on bio moj bebisiter. Čekao je dok nisam napunila 18 godina! Ostaćemo zajedno i to je to", odgovorila je Samanta.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)