Ljubav

TRIK SA KAFOM MI JE SPASIO BRAK! Traje 5 minuta - pričali samo o POSLU I RAČUNIMA, a razvod sad ni u malom mozgu!

Autor Tamara Veličković

Razmišljali su o razvodu, a onda primenili petominutni trik sa kafom!

Izvor: Instagram/aston_simmonds

Eston i Adam bili su na korak od razvoda. Nisu mogli da pronađu vremena jedno za drugo, a onda je Eston rešila da probaju trik sa kafom koji traje pet minuta. Eston je inače stručnjak za veze, a kako tvrdi, trik sa kafom joj je spasio brak. Podelila ga je na Instagramu i istakla da "menja pravila igre u vezi".

Ona predlaže da odvojite pet minuta dnevno za komunikaciju i ponovno povezivanje sa partnerom. Najbolje je da to uradite ujutru, uz kafu i umesto žurbe. "Počinjemo sa otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osećamo u sebi i u vezi. Namera je slušati i naizmenično deliti informacije", rekla je Eston.

Ovako jednostavan trik je potpuno promenio njen život, kaže. Dugo su razgovarali o razvodu, ističući da su teško pronalazili vreme jedno za drugo. Kad god su imali prilike da razgovaraju, sve se svodilo na teme o računima i poslovima. "Zaista verujem da je razlika između uspešne i neuspešne veze u tome da ljudi redovno razgovaraju, a ne samo kada su u problemima i kada im treba rame za plakanje. To nije samo spasilo naš brak, već je i potpuno transformisalo naš odnos", rekla je Eston.

"Čak i dok smo bili na odmoru tri nedelje, koristili smo pijenje kafe kao vreme za komunikaciju. Zašto? Budući da ovaj trik stvarno radi, on menja pravila odnosa. Zajednička petominutna pauza za kafu puno je više od samog kofeina - to je naša dnevna doza povezanosti, dubokog razgovora i zabavan način da dođemo do željenog rezultata", rekla je Eston.

Prema rečima mnogobrojnih psihologa, postoje tri problema koji će se verovatno pojaviti u vezi. Kad se pojave, ako se komunikacija prekine, veza je u problemu. Problemi se često tiču ​​novca, dugoročnih ciljeva za budućnost ili emocionalnih afera. Ne morate biti ljubitelj kafe da biste isprobali ovaj trik. Jednako deluje uz bilo koji topli napitak!

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)