Ljubav

KAD NE ZNAŠ DA GA ZADRŽIŠ U GAĆAMA, DAJ DA TI POMOGNEM! Andreu varao muž, a kad je saznala s kim - BRUTALNO se osvetila

Autor Tamara Veličković

Snimak u kom otkriva na koji način je napustila muža nakon što je saznala za prevaru, postao je viralan.

Izvor: Instagram/screenshot/heyandreaowen

Andrea Oven podelila je snimak na TikTok-u koji je za kratko vreme postao viralan. Otkrila je da je saznala za preljubu, a da stvar bude gora, njen muž je napravio dete ljubavnici. Reč je o komšinici koja stanuje nekoliko kuća od njihove, što je Andreu dodatno iznerviralo. Odlučila je da mu se osveti.

Andrea nije želela da pravi dramatične scene. Umesto bacanja njegovih stvari kroz prozor, odlučila je da mu se osveti na neobičan način. Andrea je ostalim ženama poručila da ne pokušavaju da urade isto. "Te 2006. godine sam saznala da moj muž ima aferu koja traje sedam meseci sa našom komšicom i da je zatrudnela sa njim. Uzela sam makaze i napravila rupe na svakom komadu pantalona, šortseva i gaća koje je imao", rekla je Andrea koja mu je ostavila i poruku.

"Pošto ne možeš da zadržiš polni organ u gaćama, htela sam da ti pomognem, da se ne mučiš", pisalo je. Mnoge žene nisu krile oduševljenje zbog onoga što je uradila. "Podržavam ovakvo sitničarenje", "Devojko, ti si kraljica", "Tako se to radi", "Prala sam klozetsku šolju njegovom četkicom za zube i vratila je na mesto", "Ponela sam daljinski sa sobom, tako da će ga tražiti veoma dugo", pisale su mnoge... Pogledajte snimak u kom Andrea priča o ovoj situaciji:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)