Ljubav

VIDEO SAM AUTO PORED ŽENINOG, A POSLE 15 MINUTA I NJIH KAKO ODLAZE! Kad sam saznao SA KIM me vara, rešio sam - OPROSTIĆU

Autor Tamara Veličković

Uhvatio je suprugu u prevari i postupio potpuno neočekivano.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Dok preljuba za mnoge znači kraj braka, postoje i oni kojima to nije dovoljan razlog za prekid emotivnog odnosa. Jedan muškarac je na Reditu priznao da je uhvatio suprugu u prevari, ali sve se okrenulo kada je odlučio da postupi potpuno neočekivano. Istakao je da su njegova supruga i on ludo zaljubljeni, bez obzira na to što ga ona vara sa bivšim sa kojim je bila u vezi pre par godina.

"Pre nekoliko godina bio sam na pauzi za ručak. Svratio sam do kuće i vrata garaže bila su otvorena, a auto moje žene i još jedan auto bili su tamo. Parkirao sam prekoputa i ušao kroz garažu, koja je u podrumu ispod spavaćih soba naše kuće na dva sprata. Čim sam ušao u garažu, čuo sam krevet u spavaćoj sobi iznad mene kako škripi, kao i ostale zvukove. Stajao sam u neverici, ali nisam bio savladan besom ili bilo čime", napisao je i dodao:

"Zatim sam se šunjao uz stepenice i tiho otvorio vrata kako bih zadovoljio znatiželju. Nakon što sam pobegao i vratio se do svojih kola, video sam ih kako odlaze otprilike 15 minuta kasnije. Imamo intimni odnos gotovo svako veče i potpuno smo zaljubljeni. Imamo troje dece i život nam je dobar. Poslednjih nekoliko godina, ponekad prođem pored kuće usred dana, a taj auto je tu dva do tri puta mesečno. Svestan sam šta se događa i nekako se slažem s tim. I ja znam ko je tip, takođe. Imao sam policajca koji je proverio tablicu i to je jedan od njenih momaka sa fakulteta. On je takođe oženjen", napisao je.

Potom je dodao da ukoliko njegova supruga sazna da on zna za njenu aferu, reći će joj da mu ne smeta. Kako je objasnio, svestan je da njihov brak savršen i ne želi da ga uništi. "Šta mislite, ima li još neku ovakvu situaciju? Jesam li totalni čudak?", pitao je ljude na Reditu, a usledio je niz komentara.

"Ako ti ne smeta, u redu je", "Ja ne mogu da verujem šta čitam", "Ovo nijedan muškarac ne bi oprostio", "Kako vam ne smeta?", "Kako kažete da je brak savršen, a žena vas vara?", "Verovatno je dobra ideja da razgovaraš sa njom o ovome. Saslušaj me. Nalaziš se u retkoj situaciji u kojoj znaš da te žena vara i slažeš se sa tim. Razmisli o tome iz njene perspektive... Ona oseća da nešto nedostaje", pisali su mnogi.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)