VIDEO

ZAŠTO SAM SE, POBOGU, UDALA ZA HRVATA?! Imam PROBLEM koji me baca u očaj, sa njegovom porodicom ne mogu ni da pričam!

Autor Tamara Veličković

Zbog ljubavi se preselila u Hrvatsku, ali jedan problem ne može da reši.

Izvor: TikTok/rebeccazhangggg

Rebeka Zang je Kineskinja koja je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama. Svoju sreću pronašla je sa Hrvatom sa kojim je danas u braku. Preselila se u Hrvatsku kako bi zajedno živeli u Istri, ali je Rebeka počela da objavljuje snimke u kojima objašnjava kako izgleda njen život. Najveći problem joj je hrvatski jezik.

"Jako sam tužna jer sam provela ceo dan učeći hrvatski. Napravila sam sebi domaći zadatak i sad kad sam proverila, sve je pogrešno. Uopšte ne razumem, ni uz rezultate, kako je sve tako pogrešno. Imam osećaj da nikad neću razumeti ovaj jezik i to me baš pogađa", rekla je u snimku i dodala:

"Ne znam kako ću razgovarati sa njegovom porodicom? Baš se loše osećam zbog toga i stalno želim da odustanem. Poslednja četiri sata sam rešavala zadatke i pola toga mi je pogrešno. Počela sam se da se pitam zašto sam se udala za Hrvata, zašto nije mogao da bude Kinez, Japanac ili bar Amerikanac", rekla je Rebeka.

"Ako odustanem, znam da nikad neću moći da se sporazumem sa njegovom porodicom, tako da znam da ne smem da odustanem. Imate li korisne savete za učenje hrvatskog?", pitala je svoje pratioce, a jedna osoba joj je odgovorila: "I nama Hrvatima je nekad teško sa hrvatskim, ne daj da te obeshrabri!". Pogledajte kako izgleda snimak koji je objavila:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)