Užas

"ODMAH SAM RASKINULA SA DEČKOM KAD SAM MU POGLEDALA TELEFON!" U javnosti bio jedno, a poruke sve otkrile - "LOŠE MI JE"

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka prošla je kroz pravu agoniju nakon što je odlučila da pogleda momku u telefon...

Izvor: sipcrew/Shutterstock.com

I dok jedni u vezi ili braku ne smeju da se usude ili im ne padne na pamet da gledaju u partnerov telefon, drugima "đavo ne da mira". Obično se kaže, bolje i ne dirati tuđi telefon, jer se uvek može naći nešto... Jedna žena je doživela upravo to. Ne želeći da otkriva svoje ime javno, ona je ispričala agoniju kroz koju je prošla nakon što je odlučila da pogleda u telefon svog dečka dok je spavao. Oduvek za nju "savršen" dečko, sada je postao najgori. 

Nakon uverenja da je "najzdravijoj vezi ikada" sa muškarcem za koga je smatrala da je "pravi i brižan", žena iz SAD je rekla da joj nešto nije dalo mira tokom jedne noći i da je morala da krišom zaviri u njegov telefon. Prvo što je uradila jeste pretraga njenog imena u porukama sa drugarima. Tu je sve i počelo... Ostala je u čudu kada je otkrila 1.000 poruka između svog dečka i njegovih prijatelja, pretežno vređajućeg sadržaja. Uvrede nisu samo pale na račun njenog fizičkog izgleda, već i na njihov intimni život i odnos generalno.

Nakon što je otkrila sramotne poruke svog dečka, ismevajući njeno telo, ona je na jednoj Internet objavi (koja je od tada izbrisana), rekla da je takođe pročitala da je "mrzeo" njihov intimni život i "shvatio da je nije mogao da je da je trpi u javnosti".

"On i njegovi prijatelji proveli su sate ismevajući ono što sam govorila, ponižavajući me i sramoteći me. Svaka nesigurnost koju sam imala bila je spomenuta u njegovim grupnim razgovorima", rekla je ona.

"Osećala sam se kao da čitam poruke stranca, a ne mog dečka koji me voli i podržava. Beskrajno me je podržavao, govorio je koliko voli da priča o stvarima oko kojih sam strastvena. Mislila sam da delimo iste vrednosti", otkrila je razočarana devojka koja nije imala nedoumice oko raskida.

"Odmah sam raskinula s njim. Pokušao je da mi to objasni, ali nisam mogla da ga slušam. Bio je to jedan od najčudnijih raskida ikada, tako mi je loše u stomaku", rekla je za kraj.

"Tako ponižavajuće i iskreno neoprostivo", "Ovo je laganje i manipulacija najvišeg nivoa", bili su samo neki od komentara, dok ga je jedan korisnik nazvao "psihopatom i narcisom".

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)