Ljubav

MOJU SUPRUGU NIKO NIJE ZNAO, A SAD KAŽU "SVETLANA DOŠLA S MUŽEM" Besnela je što me žene vole i OSVETILA SE kao nijedna!

Autor Tamara Veličković

Od ljubomore zbog kontakta sa drugim ženama do osvete o kojoj bruje svi poznanici.

Izvor: Shutterstock/UfaBizPhoto

Neobična ljubavna priča jednog Rusa privukla je veliku pažnju javnosti. Svoju ispovest podelio je za jedan portal i otkrio kako mu se supruga osvetila jer je bila previše ljubomorna na njegovu komunikaciju sa drugim ženama. Sada su oboje u četrdesetima, ali pre nekoliko godina učvrstili su svoj brak zbog osvete njegove žene. Pročitajte njegovu ispovest!

"Moja supruga i ja smo dugo zajedno, oboje imamo četrdeset godina. Prošli smo kroz mnogo toga, ali u suštini, moja žena je uvek imala istu pritužbu. Bila je ljubomorna na mene. Ne na druge žene, nego na mene. Činjenica je da sam oduvek bio zgodan, primećen i rado viđen svuda. Lako sam mogao da se prilagodim bilo kakvom društvu, posebno ženskom. Šta da radim, takva mi je priroda!

Devojke su me uvek volele jer su ih moje šale toliko zasmejavale, da je moglo da se vidi svaki put kad pocrvene. Međutim, nikada sebi nisam dozvolio da uradim bilo šta i narušim svoj odnos sa suprugom. Moja žena bi se stalno bespotrebno ljutila i džabe psovala. Da, dešavalo se da mi devojke sednu u krilo, posebno na važnim događajima, a moja žena bi svaki put skočila i odlazila sama kući.

Pokušavao sam da joj objasnim da nisam ništa kriv. Pa, nisam ih ja dovlačio u svoje krilo, nego mi se one konstantno udvaraju. 'Nikoga nisam ja pozvao', govorio bih joj, ali ona bi besno vikala: 'Ti to dozvoljavaš, znači da ti se to sviđa'. Nisam razumeo zašto je stalno takva, ali sam pokušao da se borim najbolje što sam mogao. Dokazao sam joj da sam veran i da se ponašam normalno.

Godine su prolazile. Supruga me je psovala i govorila kako će se takve stvari ponovo desiti, a onda i da će otići. Iskren da budem, nikada je nisam shvatao ozbiljno. Moja supruga nije naročito lepa, a ne voli ni šale. Na proslavama kompanije uvek je sedela sa dosadnim ljudima. Onda smo oboje prešli tridesete, a moja žena je odjednom procvetala. Koliko sam razumeo, otišla je kod nekog frizera koji sređuje poznate i napravila je promenu da danas izgleda kao model.

Kosa joj je bila ošišana, ofarbana i stilizovana na poseban način. I odjednom je postala mlada lepotica. I sama je to znala. Moja Svetlana je odjednom postala kraljica, hodala je samouverenije. I muškarci su počeli da se zanimaju za nju, a ona je postala potpuno druga osoba - počela je da se šali i daje komplimente. Ja sam bio gurnut u drugi plan!

Svi moji prijatelji odjednom su izgubili svoje glave. Počeli su da pričaju o nama kao o paru, a ranije su govorili: 'Stjopa i njegova žena'. Niko nije bio zainteresovan za nju, a sada kažu: 'Svetlana i Stjopa'. Stavili su je na prvo mesto! I par puta sam čuo: 'Svetlana je došla sa svojim mužem'. Ali najgore se dogodilo nedavno.

Došli smo na rođendan mog druga i skoro svi su došli sa svojim ženama, ali su neki muškarci bili sami. A moj Svetlana je sa svima plesala! Toliko mi je bilo neprijatno, da sam mislio da ću umreti od sramote! Dok sam ovo gledao, prišao mi je stari prijatelj. Pratila je moj pogled i zakikotala se. 'Je l' se tebi to Svetlana sveti? Izgleda odlično, čak sam malo i ljubomoran'.

Osveta! Samo sam to čuo. Naravno, moja žena mi se svetila. Sve je odjednom postalo jasno. Pre mnogo godina sam flertovao sa devojkama, plesao sam sa njima na isti način. Nije isto, ja sam muškarac i nikada nisam prešao granicu. Ona je plesala sa drugim i bilo mi je odvratno da gledam. Odlučio sam da razgovaram sa njom kako bi prestala da me sramoti. 'O čemu ti pričaš? Kakva osveta, ostavi me na miru', rekla je i nastavila da igra. Od mene budalu neće praviti, od sada svuda idemo zajedno i igraće samo sa mnom", glasila je ispovest koja je privukla veliku pažnju.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)