Ljubav

KAKO MUŠKARAC OD 30 I VIŠE GODINA MOŽE TO DA POŠALJE?! Slošilo mi se zbog PORUKE, a spremala sam se za večeru sa njim!

Autor Tamara Veličković

Zbog užasne poruke koju je dobila, otkazala je dejt.

Izvor: A_B_C/Shutterstock/tiktok/shahutasaha

Snimak jedne devojke koja objašnjava zašto je otkazala drugi dejt sa muškarcem koji joj se dopadao, preplavio je društvene mreže. Broji skoro pet miliona pregleda, a sve zbog poruke koju je dobila pre nego što je trebalo da izađe i sastane se sa njim. Spremala se za drugu večeru sa muškarcem koji joj se dopadao i samo pola sata pre večere, ostala je zatečena.

"U šoku sam i moram da kažem ljudima šta se dogodilo. Spemila sam se za večeru, a ovaj čovek je na putu, rezervisao je sto i dolazi po mene", rekla je i otkrila da joj je, kada je bio na pola sata od njene kuće, poslao poruku koja je glasila: "U redu, ti plitka k***o, ne osuđuj moj auto. Imam ga od svoje 18. godine i niko zapravo nema auto u Londonu".

Nije krila koliko je šokirana. "On je muškarac od 30 i više godina koji ima normalnu karijeru. Jedva da imamo prijateljski odnos. Ovo nam je tek drugi put da zajedno večeramo", dodala je i napomenula da bi otkazala sastanak i da se duže poznaju. Potom je objasnila da je sve ispričala mlađem bratu koji joj rekao da nikako ne ide na večeru.

Ipak, pustila je muškarca da stigne do nje. Kada je izašla, saopštila mu je da ne želi da ide na večeru sa njim, ni tada, ali ni nikada više. Otkrila je da je bio veoma ljut, ali i da joj je poručio da je veoma nepristojna. Kasnije joj je slao poruke i izvinjavao se, ali devojka nije uvažila izvinjenje. Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)