Ljubav

SNIMILA NAJGORI TRENUTAK NA PRVOM SASTANKU I OBJAVILA! Volela bih da se šalim, posle me pitajte što nemam dečka (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Kada je videla šta radi muškarac sa kojim se sastala, uzela je telefon i snimila.

Izvor: Tiktok/hangoversteer/Screenshot

Zanimljivim pričama sa prvih sastanaka nikad kraja. Jedna devojka je otišla da se vidi sa muškarcem koji joj se tokom dopisivanja dopao, a onda je shvatila da ne postoji šansa da postane njen partner. Na prvom sastanku je snimila najgori trenutak, a potom ga objavila na TikTok-u koji je brzo postao viralan.

Video je nazvala rečenicom: "Volela bih da se šalim". Muškarac je sedeo preko puta nje i sve vreme čačkao mobilni telefon. Zahvaljujući naočarima za vid koje je nosio, devojka je uspela da vidi o čemu se radi. Zumirala je kameru i u odrazu naočara videla kako pretražuje profile drugih devojaka na aplikaciji za upoznavanje. Bez obzira na to što je sedela preko puta njega, nije krila koliko je razočarana njegovim postupkom.

Usledile su brojne reakcije. Dok su jedni govorili da je ponašanje muškarca za svaku osudu, bilo je i onih koji su istakli da je to "normalno za današnje vreme". Bilo je i onih koji su pisali da je trebalo odmah da napusti sastanak, a onda je devojka iz snimka u jednom trenutku napisala: "Posle me pitajte što nemam dečka". Pogledajte kako je izgledao ovaj trenutak:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)