Ljubav

PORAŽAVAJUĆE - MUŠKARCI NE VOLE OVAKVE ŽENE! "Logično je, samo uporedite Bugati i Tojotu" (ANKETA)

Autor Tamara Veličković

Snimak eksperta za ljubavne odnose u kom objašnjava kakve žene odbijaju muškarce napravio je buru na mrežama. Da li se slažete ili ne?

Izvor: Tiktok/ask.nelly/Screenshot

Skoro svaka žena teži obrazovanju, uspehu i dobrom izgledu. Ipak, Neli Sudri, ekspert za ljubavne odnose sa Beverli Hilsa, koja se bavi i provodadžisanjem, istakla je da takve žene najčešće ispaštaju u ljubavnim odnosima. Sve je objasnila u snimku koji na TikTok-u broji skoro tri miliona pregleda. Nastala je opšta polemika.

"Dame, što skuplje izgledate i što skuplje zvučite, bilo da je to zbog vašeg obrazovanja ili odeće, manje će vam biti polje za upoznavanje", rekla je Neli, uz napomenu da takve žene izuzetno privlače muškarce, ali se teško vezuju za njih jer shvate da se osećaju nesigurno.

"On će izabrati devojku pored koje se oseća kao pravi muškarac i to često nema veze sa vama lično, već sa njegovim kompleksima", rekla je ona i sve uporedila sa luksuznim Bugati automobilom. "Postoji razlog zašto mnogi ne kupuju taj auto. Ne mogu da ga priušte. A čak i oni koji mogu da ga priušte, nesigurni su jer bi neko mogao da im ga ukrade", rekla je Neli i poslala poruku ženama da ne treba da se promene. "Ne kažem da treba da se pretvorite u običnu Tojotu. Izbor možda jeste manji, ali svakako treba da stremite ka onom pravom muškarcu", rekla je.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Pogledajte snimak:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)