Ljubav

8 GODINA SMO ZAJEDNO, VEĆ 3 NE MOGU DA SPAVAM S NJOM! Provalila je zašto me NE PRIVLAČI, a ja slagao da nije tačno

Autor Tamara Veličković

Muškarac otkriva zašto ga devojka više ne privlači i priznaje da razmišlja o raskidu.

Izvor: Shutterstock/Gorodenkoff

Hugo i Lisa u vezi su osam godina, ali njihov odnos je počeo da se menja pre tri godine. On je na Reditu priznao razlog i zamolio ostale korisnike da ga ne osuđuju. Kako je objasnio, njegova devojka ga ne privlači jer je dobila koji kilogram viška. Na početku veze imala je 56 kilograma, a sada malo više. Objasnio je da je i dalje zaljubljen u nju, ali da ga ne privlači kao ranije.

"Ne smatram svoju devojku privlačnom otkako se udebljala. Znam kako zvuči, ali ne mogu to lepše da kažem. Primetila je da više nisam zainteresovan za nju na taj način, vrlo retko započinjem intimnosti i više ne uživam u našem intimnom životu. Lisa me je pitala da li je to zbog njene težine i ja sam rekao 'Ne', ali mislim da zna o čemu se radi", napisao je Hugo i otkrio da je pokušao da sprema zdravije obroke i nagovori Lisu da trenira sa njim.

"Znam da je to beznačajno, ali mislim da moja devojka treba da me privlači. Problem je što gubim nadu da će biti bolje. Razmišljam o prekidu veze", napisao je muškarac i zamolio korisnike da ga ne osuđuju. Tražio je savete, a onda su usledili brojni komentari. Ako je suditi po njima, mišljenja su podeljena. Dok jedni smatraju da Hugo treba iskreno da kaže Lisi šta je problem, drugi misle da će to uništiti njihov odnos zauvek.

"Budi iskren prema njoj", "Normalno je imati preferenciju kada je u pitanju oblik tela. Samo budi iskren, uveri je da je voliš i planirajte treninge zajedno", "Ako joj kažeš da te ne privlači, tvoja veza možda nikada neće moći da se oporavi", "Pitala te je, a ti si bio neiskren. Ugrožavate vezu, pre svega morate da razgovarate o tome", pisali su mnogi.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)