Ljubav

KRIO SE U ŽBUNJU BEZ GAĆA, MOLIO BOGA SAMO DA DOČEKA JUTRO! "Videli smo farove i čuli zvuk kapije - MUŽ se vratio"

Autor Tamara Veličković

U želji da pobegne od supruga žene sa kojom je imao aferu, ljubavnik je bez gaća završio u žbunju!

Izvor: Shutterstock/V.Zhytkov

Scenario koji su mnogi opisali "urnebesnim" privukao je veliku pažnju na jednom popularnom forumu. Ono što je mnoge navelo da pročitaju kako je izgledalo razotkrivanje preljube, jeste to što je opisana iz ugla ljubavnika. Muškarac koji je imao aferu sa udatom ženom detaljno je opisao kako je završio bez gaća u žbunju i to satima. Njegovu ispovest prenosimo u celosti:

"Prošlo je sedam godina otkako sam se razveo i rekao sam sebi da se nikada neću ženiti. Ne zato što sam povređen ili zato što mislim da prava ljubav ne može da se desi, već sam shvatio da papir ništa ne znači. Kao neko ko je bio 15 godina u braku i prošao mnogo toga, trebalo mi je vremena da se naviknem na 'slobodu'. Posle dve godine, počeo sam ponovo da ostvarujem komunikaciju sa ženama. Izlazio sam sa prijateljima, prilazio devojkama, čašćavao ih pićima.

Tako se desilo poznanstvo sa jednom ženom. Odmah mi je ostavila utisak da je obrazovana, prilično uspešna i veoma strastvena. Dok je uzimala prvi gutljaj pića, rekla mi je da je udata. 'Ipak si naručila piće kad sam te pitao šta ćeš da popiješ. Zar to ne smatraš povodom?', pitao sam je. 'Ko je rekao da ne smem da dajem povod?', odgovorila je, sa toliko samopouzdanja. Pogledi su nam govorili više od reči.

Nakon par pića, počela je da mi priča kako je njen suprug pokazao da nije siguran u njihov odnos. Otkrila mi je da se njihova komunikacija promenila, distancirali su se jedno od drugog i da ima osećaj da je između njih postavljen zid. Zbog toga je počela da ulazi u komunikaciju sa drugim muškarcima, skrivala je telefon od supruga, sasvim sigurna da ga ona više ni ne zanima. Pozvala me je kod sebe i rekla da je njen suprug na službenom putu, ali da se vraća ujutru. Opustio sam se, dopala mi se i prihvatio sam poziv.

Iznenadio sam se kada smo stigli. Izašli smo iz taksija, a ona je krenula prema najlepšoj kući u ulici. Shvatio sam da ima sve što poželi, ali mislim da joj je falilo više pažnje u životu. Pustila je tiho muziku, sipala nam piće i počeli smo strastveno da se ljubimo. U trenutku kada smo najviše uživali, oboje smo primetili farove koje su nam obasjali sobu.Potom smo čuli zvuk kapije. Odmahje skočila i viknula: 'Muž! Izlazi'. Žena me je rukama gurala kroz hodnik ka drugom delu kuće, apsolutno ne shvatajući da nemam ništa na sebi.

'Daj mi da se obučem', govorio sam joj uporno, ali je ona toliko bila šokirana da nije konstatovala da ja uopšte išta govorim. To je bio trenutak kada sam video da je spremna na sve, samo da njen muž ne sazna za preljubu. Izbacila me je u svoje dvorište koje je bilo ograđeno. Nisam imao gde da se sklonim, pa sam čučnuo u žbunje. Nisam ni slutio da će to postati moja najveća agonija.

Pomislio sam: 'Zna da sam i dalje u njenom dvorištu, valjda će znati šta da uradi da bih ja mogao da se obučem i odem'. Uzalud. Posle pola sata, prošlo je i sat vremena. Posle sat vremena, prošla su i dva. Stigao sam do trećeg, jedva sam izdržavao. Tada sam rekao sebi da moram da se pomirim sa činjenicom da ću tu biti do jutra, dok njen suprug ne ode na posao. U takvom izdanju, jutro se činilo toliko daleko, kao da je večnost bila potrebna da bih ga dočekao. Prošlo je. Ujutru je došla do mene i jedva me gledala u oči. Samo sam prošao pored nje, obukao se i pozvao taksi. 'Nadam se da ti se povod isplatio', rekao sam, okrenuo se i otišao", glasila je ispovest anonimnog muškarca.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)