Ljubav

TEŠKO BISMO PREŽIVELI DA NISMO JEDNO IMALI! Hrvatski bloger gađa pravo u srce: Bila je tu kad sam mislio da ne mogu više

Autor Tamara Veličković

Pročitajte objavu kojom je hrvatski bloger Kristijan Iličić objasnio šta znači ljubav.

Izvor: Instagram/screenshot/kristijanilicic

Kristijan Iličić, najpoznatiji hrvatski bloger, koji je proputovao više od 180 zemalja, privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Za Dan zaljubljenih objavio je niz fotografija sa svojom izabranicom, Andreom Trgovčević Iličić. Kako je istakao, sa njom je proveo devet magičnih godina i zahvaljujući njoj, shvatio je koliko je ljubav važna. Objava je za samo par sati dobila više od 18.000 lajkova, a sigurno će vam ulepštati 14. februar:

"Ova žena se popela sa mnom na vrh planine, ne samo Acatenanga, već i one metaforičke, životne. Bez nje bi mi uspon bio puno teži. Sećam se ovih dana svih putovanja koja samo prošli zajedno, sećam se i Dana zaljubljenih, onih kad smo bili zajedno i onih koje smo propustili jer sam jurio za svojim ciljem.

Imali smo toliko uspona i padova i ponovnih uspona. Nemoguće je uvek iznova se vraćati ako nema ljubavi koja će te nositi bez obzira na sve prepreke. Da nije toga, teško bismo preživeli svih ovih naših magičnih devet godina, jer... Kilometri koje smo prošli, milje koje smo preleteli, sve što smo postigli praktično od nule, sve to je stalno uzimalo danak. Ali je naša ljubav bila jača od svega.

Mi smo uvek znali, znamo i danas - čak i da sve ovo što sada imamo preko noći nestane, naša ljubav ne bi nestala i mi bismo opet stvorili nešto novo. Nakon devet godina veze koja mi je davala krila, vetar u leđa, utehu kad sam mislio da više ne mogu, puno smeha, puno čarobnih trenutaka, puno vere i ljubavi, osvestio sam koliko su ljubav i podrška važna, osvestio sam kako sam dobro prošao na nebeskoj lutriji. Kad nas gledam na ovoj prvoj fotki, glavom mi prođu stihovi iz pesme Joe Cocker-a.

'Love lift us up where we belong
Where the eagles cry
On a mountain high
Love lift us up where we belong
Far from the world below
Up where the clear winds blow...'

Srećan Dan zaljubljenih svima!", glasila je objava hrvatskog blogera uz fotografije sa neverovatnih destinacija.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)